Samenwerking Multisafepay en MvH Media

MvH Media en Multisafepay zijn per medio augustus 2015 een samenwerking aangegaan voor het faciliteren van de betalingen van e-commerce gerelateerde activiteiten.

Als online marketing bureau uit Dongen is MvH Media het aanspreekpunt van tientallen websites met e-commerce activiteiten. Een belangrijk onderdeel van de e-commerce activiteiten is ook het faciliteren van de daadwerkelijke betalingen. Na een intensieve zoektocht waarbij met verschillende payment services providers (PSP’s) is gesproken heeft MvH Media gekozen voor een intensieve samenwerking voor het faciliteren van de betalingen.

Over Multisafepay

Multisafepay was in Nederland één van de eerste partijen welke online betalingen faciliteerde voor andere organisatie. Multisafepay heeft dan ook alleen al in Nederland ruim 15 jaar ervaring op het gebied van online betalingen. Onder andere bedrijven als Mediamarkt en Philips maken gebruik van de diensten van Multisafepay.

Voordelen Multisafepay

Een aantal belangrijke voordelen die het platform van Multisafepay biedt is dat het betalingsproces ontzettend transparant is. Daarnaast kan er via Multisafepay gemakkelijk veel verschillende betaalmethodes worden toegevoegd. Multisafepay maakt het tevens mogelijk om gebruik te maken van automatische follow-up e-mails. Hierdoor is het mogelijk om de klant die afhaakt in het winkelmandproces automatisch een e-mail te sturen op gezette periodes met een directe link om zijn of haar aankoopproces alsnog te voltooien.

Wat betekent dat voor onze klanten?

In principe heeft de samenwerking een directe gevolgen. Nog steeds bedienen we vele klanten welke gebruik maken van andere PSP (bijvoorbeeld Ingenico, Icepay of Targetpay). Voor klanten die al reeds aangesloten zijn bij Multisafepay hebben wij een directe contactpersoon waarmee we kunnen sparren om de e-commerce mogelijkheden van de betreffende website verder uit te breiden of te verfijnen. Voor (nieuwe) klanten kunnen we middels onze intensieve contacten bij Multisafepay zorgen voor een vlekkeloze installatie of migratie. Daarnaast kunnen klanten via ons profiteren van scherpe tarieven voor het gebruik van de e-commerce oplossingen bij Multisafepay.

Bronnen: Multisafepay afbeelding – © Multisafepay

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over online marketing
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

online marketing

Online Marketing
Mark van Hattum

Boekentips 2023

Met de zomer voor de deur is het vaak een goed moment om even een stapje terug te doen. Lekker relaxen tijdens een welverdiende vakantie.

Lees meer
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?