MvH Media is Bing Ads Partner

Sinds kort is MvH media ook officieel partner van Bing.

Het advertentieprogramma waarmee Bing werkt heet Bing Ads. Hiermee kan worden geadverteerd in de zoekmachine van Microsoft (Bing), Yahoo en andere partners. Via Bing Ads kan geadverteerd worden op lokaal en globaal niveau. Hiermee kan er dus massaal of heel persoonlijk geadverteerd worden. Het is mogelijk om een campagne uit een ander advertentieprogramma te exporteren naar Bing Ads.

Door te adverteren in de advertentie programma’s Google AdWords én Bing Ads, wordt het bereik vergroot. Hoewel Google de grootste zoekmachine is in Nederland, wordt deze niet door iedereen gebruikt. Door ook te adverteren via Bing Ads, beslaat de potentiële markt waarop een bedrijf gevonden kan worden bijna heel Nederland. In het buitenland is Bing adverteren wat populairder waardoor eventueel ook hier het bereik vergroot wordt.

Adverteren op Bing?

Het lagere marktaandeel van Bings Ads op de Nederlandse markt zorgt voor minder concurrentie en dus lagere kosten per klik. Dit maakt het erg aantrekkelijk om naast Google AdWords ook te adverteren via Bing Ads.

Vragen over adverteren op Bing? Neem contact met ons op!

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over zoekmachine adverteren
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

zoekmachine adverteren

Zoekmachine Adverteren
Lois van Lijssel

Verbeterde conversies in Google Ads

De afgelopen jaren is het omgaan met privacy een groot discussiepunt. Met het verdwijnen van third-party cookies is verbeterde conversies de oplossing voor privacy maatregelen

Lees blog
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?