Succesvol verkopen
via Amazon.

AMAZON STRATEGY​

Een doordachte verkoopstrategie is een must om succes te gaan verkopen via Amazon. Welke Amazon platformen/landen zijn interessant voor jouw product? Vendor of Seller? Fulfillment by Amazon? Zomaar een aantal vragen die van essentieel belang zijn in het ontwikkelen van een succesvolle Amazon verkoopstrategie. MvH Media helpt je deze vragen beantwoorden met een uitgebreid marktonderzoek, waaruit de mogelijkheden en kansen voor jouw specifiek product duidelijk naar voren komen. Op basis van deze gerichte data wordt een marketplace- en productselectie gebaseerd, die de basis vormen van jouw succesvolle Amazon verkoopstrategie.

Amazon Onboarding

MvH Media neemt alle werkzaamheden in het opstarten van jouw Amazon account uit handen. Het opstarten en inrichten van een marketplace vraagt om een compleet andere benadering dan die van je webshop. Met de Amazon Onboarding zorgt MvH Media ervoor dat jouw Amazon account direct een succesvolle start zal maken. Denk hierbij aan werkzaamheden als het aanmaken van je Amazon account, goedkeuring krijgen tot verkopen via Amazon, inrichting en optimalisatie van jou productassortiment, slimme koppelingen voor voorraden, informatie en orders met jouw e-commerce platform en het kickstarten van jouw sales met Amazon Ads. MvH Media zorgt ervoor dat jouw Amazon raket succesvol wordt gelanceerd!

Amazon Content & SEO

Met sterke Amazon Content & SEO zorg je ervoor dat de consument jouw product weet te vinden, jouw product leert kennen en over durft te gaan tot de aankoop van jouw product. Ook voor Content & SEO gelden op Marketplaces andere regels. Om dit voor de consument zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft Amazon het A9 Algortime ontwikkeld. Dit algoritme is gebaseerd op 3 pijlers: relevantie, zichtbaarheid en conversies. MvH Media zorgt ervoor dat jij aan deze 3 pijlers voldoet door ijzersterke productlistings, verzamelen van reviews en inzet van mogelijkheden voor merken (Brand Registry, Brand Store, A+ content). Het blijvend optimaliseren van Amazon Content & SEO zorgt ervoor dat je niet alleen relevant blijft, maar alleen maar relevanter wordt!

Amazon Advertising/PPC

Adverteren op Amazon is een essentieel onderdeel om succesvol te worden en succesvol te blijven op het platform. Zeker in de opstartfase zorgen Amazon Ads ervoor dat je zichtbaarheid op het platform flink wordt vergroot en jouw sales een vliegende start krijgen. In tegenstelling tot Google zorgen verkopen via Amazon Ads wel voor een verbeterde organische ranking, wat direct de grote toegevoegde waarde van adverteren via Amazon laat zien. Amazon Ads vraagt om een doordachte inzet en doorlopende bijsturing. Onze jarenlange expertise in combinatie met up-to-date Amazon Ads certificeringen zorgen ervoor dat we het maximale rendement uit jouw marketingbudget te halen!

Amazon Consultancy

MvH Media begrijpt hoe Amazon denkt en we kennen het platform door en door. Wij helpen je bij het maken van belangrijke keuzes zoals Fulfillment, Vendor vs Seller Account, contracten en approvals, maar ook met dagelijkse accountondersteuning en optimalisatie. Amazon vraagt om een scherpe aanpak en staat weinig fouten toe. MvH Media zorgt ervoor dat jouw Amazon business vlekkeloos, maar vooral succesvol verloopt!

Naast Amazon helpen we je graag mee met een strategie voor marketplaces zoals bol.com.