Boost jouw omzet
Met Bol.com.

START

Starten met zakelijk verkopen via bol.com

Het opstarten van jouw bol.com winkel vraagt om een degelijke strategie en een strakke onboarding. 

We onderzoeken wat voor jou de meest geschikte bol.com strategie is en komen met een scherp advies om jouw bol.com business tot een succes maken. MvH Media ondersteunt je in alle stappen vanaf het aanmaken van het account en het verkopen van jouw producten op bol.com. Denk hierbij aan werkzaamheden als het aanmaken van je bol.com account, inrichting en SEO optimalisatie van je productassortiment en slimme koppelingen voor voorraden en orders met jouw e-commerce platform. MvH Media zorgt ervoor dat jouw bol.com vanaf minuut 1 een succes zal worden!

Bol.com Content & SEO

Met gerichte Bol.com content & SEO zorg je ervoor dat de Nederlandse en Belgische consument jouw product weten te vinden, leert kennen en uiteindelijk over zal gaan tot koop. Op basis van het huidige zoekgedrag van bol.com consumenten verbetert MvH Media continu jouw Content & SEO om zo steeds beter zichtbaar te worden binnen de gewenste zoekwoorden, categorieën en filters. Hierbij zorgen we ook voor een sterke zichtbaarheid binnen de bol.com app, die steeds bepalender wordt voor de trouwe bol.com klant.

Adverteren via bol.com

De mogelijkheden tot adverteren op bol.com worden steeds uitgebreider en bieden daarmee grote kansen voor bol.com verkopers. Via Sponsored Products zorg je ervoor dat je uitstekend zichtbaar wordt voor de door jouw interessante geïnteresseerde klanten. De extra verkopen via de advertenties zorgen ook nog eens voor een organische boost in jouw ranking. Adverteren via bol.com biedt dus grote voordelen, maar hoe haal je het maximale rendement uit jouw marketingbudget? MvH Media zorgt ervoor dat jouw verkopen een boost krijgen en dat de door jouw gewenste ACOS (Average Cost of Sale) wordt behaald!

Bol.com Consultancy

Met day-to-day ondersteuning zorgt MvH Media ervoor dat jouw Bol.com accountwaardering zo hoog mogelijk blijft. Deze accountwaardering wordt binnen bol.com steeds belangrijker. Presteer jij goed op zaken als klantbeoordelingen, responstijd en leverbetrouwbaarheid, dan worden jouw producten beter zichtbaar en gaat je buyboxpercentage omhoog. Met gerichte monitoring en bijsturing zorgt MvH Media ervoor dat jouw beloftes en prestaties optimaal in balans zijn en daarmee dat jouw Bol.com account optimaal presteert!

Naast bol.com helpen we je graag mee met andere marketplaces zoals Amazon