Verkopen op Marktplaats

Producten verkopen via Marktplaats? Marktplaats Zakelijk biedt bedrijven verschillende mogelijkheden voor de verkoop van hun producten op een van de meest populaire marktplaatsen in Nederland. Met meer dan 8 miljoen unieke bezoekers per maand biedt het een uitstekend platform voor zakelijke verkoop van producten. In dit artikel zetten we alle mogelijkheden van Marktplaats Zakelijk voor je op een rij. Behoefte aan persoonlijk advies? Ons team van marketplaces specialisten adviseert je graag over de beste keuze voor jou.

Marktplaats Zakelijk

Marktplaats Zakelijk is een platform dat speciaal is ontworpen voor bedrijven en ondernemers die hun producten willen verkopen via Marktplaats. Marktplaats zelf is al jarenlang een populaire online marktplaats in Nederland, waar zowel particulieren als bedrijven hun nieuwe en gebruikte producten kunnen aanbieden. Met Marktplaats Zakelijk krijgt jouw bedrijf toegang tot extra functies en voordelen die je helpen bij het efficiënt en effectief verkopen van jouw producten, zoals het aanmaken van een professioneel profiel, het plaatsen van productadvertenties en het ontvangen van directe berichten van geïnteresseerde kopers. Bovendien kun je je producten gericht promoten en adverteren om een groter publiek te bereiken. Marktplaats Zakelijk biedt ook extra zichtbaarheid voor bedrijven, waardoor je vertrouwen kunt opbouwen bij potentiële klanten.

Waarom producten verkopen via Marktplaats?

Het verkopen van producten via Marktplaats Zakelijk biedt verschillende voordelen en kansen voor bedrijven. Ten eerste is Marktplaats Zakelijk een bekend en veelbezocht platform in Nederland, met miljoenen potentiële kopers die dagelijks actief zijn. Hierdoor kun je jouw producten zichtbaar maken aan een breed publiek, wat de kans op verkoop vergroot. Daarnaast is Marktplaats Zakelijk gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, zowel voor verkopers als kopers. Dit maakt het gemakkelijk om je producten snel en efficiënt te plaatsen, en het stelt kopers in staat om eenvoudig contact met je op te nemen en aankopen te doen. Bovendien biedt Marktplaats Zakelijk handige tools en functies, zoals advertenties en promoties, waarmee je de zichtbaarheid van jouw producten kunt vergroten.

Een ander voordeel van Marktplaats Zakelijk is dat het een kosteneffectieve manier is om producten te verkopen. Je betaalt alleen wanneer je ervoor kiest om extra promotie te gebruiken, waardoor je de controle hebt over je uitgaven. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel kleine bedrijven als grote bedrijven. Kortom, Marktplaats Zakelijk biedt ondernemers de mogelijkheid om hun producten op een eenvoudige en effectieve manier aan een groot publiek te verkopen, terwijl het kostenbesparend en gebruiksvriendelijk is. Het is een platform dat de groei van jouw bedrijf kan stimuleren en nieuwe zakelijke kansen biedt.

Producten verkopen via Marktplaats

Marktplaats biedt bedrijven verschillende mogelijkheden voor de verkoop van hun producten en diensten. Hieronder zetten wij de mogelijkheden voor je op een rij:

Marktplaats Pro (Admarkt)

Marktplaats Pro (Admarkt) is een online platform dat bedrijven een simpele en snelle manier biedt om zeer doelgericht hun producten te verkopen, hun naamsbekendheid te vergroten en meer bezoekers naar hun (web)webwinkel te genereren.

Of je nu een kleine lokale winkel hebt of een online dienstverlener bent, Admarkt is geschikt voor allerlei (web)winkels en dienstverleners.

 • Geschikt voor alle (web)winkels en dienstverleners
 • Zichtbaar bovenaan de resultatenpagina van Marktplaats
 • Verwacht continu klanten naar je (web)winkel
 • Gratis link naar je website
 • Inzicht in impressies, kikken en URL-klikken
 • Kosten per klik op je advertentie (zelf in te stellen)

Marktplaats Extra

Met Marktplaats Extra krijg je de mogelijkheid om jouw advertenties extra op te laten vallen. Toon potentiële klanten 4 extra foto’s van jouw producten in de zoekresultaten op Marktplaats. Hierdoor val je meer op tussen de concurrentie en worden jouw advertenties vaker bekeken (tot wel drie keer vaker dan reguliere advertenties). Marktplaats Extra is ideaal voor bedrijven die hun producten sneller willen verkopen!

 • Geschikt voor hobbyisten en (web)winkels
 • Zichtbaar op de resultatenpagina van Marktplaats
 • Verwacht continu klanten naar je advertentie
 • €9,- per advertentie (met een link naar je website)
 • Inzicht in impressies
 • Kosten: vast bedrag van €49,95 per 4 weken

Adverteren op Marktplaats

Ben jij een zakelijke verkoper die meer uit zijn verkopen op Marktplaats wil halen? Marktplaats biedt verschillende mogelijkheden die het adverteren van jouw producten makkelijker maakt en de online verkopen bevorderen. Voor meer informatie over adverteren op Marktplaats, verwijzen wij je graag door naar onze pagina over marktplaats adverteren. Samen ontdekken we welke oplossing het beste bij jouw type bedrijf en doelstellingen past.

Hulp bij online campagnes van MvH Media

In de wereld van online marketing volgen de innovaties elkaar in hoog tempo op, waardoor het best een uitdaging kan zijn om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij zullen voor jou de beste strategie bepalen om een effectieve campagne op te zetten. Door vervolgens een sterke strategie te combineren met het juiste productassortiment, vergroten we de kans op meer verkopen van jouw producten. Tot slot, bespaar je tijd door de expertise van onze Marketplaces specialisten in te schakelen. Zij creëren voor jouw bedrijf een succesvolle campagne zonder dat jij er zelf veel tijd en energie in hoeft te steken.

Wil jij het maximale uit je online verkopen op Marktplaats halen met zo min mogelijk tijd? Laat je campagnes dan beheren door MvH Media en haal de juiste expertise in huis om het meeste uit je campagnes te halen. Neem vandaag nog contact met ons op!