Verkopen op Zalando

Wist jij dat je niet alleen producten kunt kopen op Zalando, maar ook zelf jouw producten kan verkopen via Zalando? Ben jij eigenaar van een kledingmerk of webshop die schoenen, kleding en/of modeaccessoires verkoopt? Dan is Zalando een platform dat je niet mag missen. In de huidige digitale wereld is e-commerce booming en spelen online marktplaatsen een belangrijke rol in het verkopen van producten. Maar hoe pak je dit aan? In dit artikel lees je hoe je jouw producten succesvol kunt verkopen op Zalando en wat de belangrijkste stappen zijn om te volgen om jouw producten op dit populaire e-commerce platform te krijgen.

Over Zalando

Voordat we dieper ingaan op hoe je jouw producten succesvol kunt verkopen op Zalando, is het belangrijk om een goed begrip te hebben van wat Zalando precies is. Zalando is uitgegroeid tot een van de grootste online modeplatforms in heel Europa. De uit Duitsland afkomstige  webshop verkoopt op dit moment aan meer dan 50 miljoen klanten afkomstig uit maar liefst 25 Europese landen. Naast Nederland en Duitsland is Zalando ook actief bezig in veel andere Europese landen, waaronder België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland. 

Zalando staat vandaag de dag bekend om zijn uitgebreide collectie mode- en lifestyle producten. Wat ooit begon als een online schoenenwinkel is nu uitgegroeid tot een uitgebreide webshop voor mode. Klanten kunnen er terecht voor schoenen, maar ook dames- en herenkleding, accessoires, sportkleding, beauty- en verzorgingsproducten, designerkleding en pre-owned kleding. Het assortiment van Zalando bestaat uit meer dan 6000 merken, waaronder Adidas, Nike, G-star en Vero Moda. Zalando biedt een gebruiksvriendelijke winkelervaring en staat bekend om zijn snelle levering en uitstekende klantenservice. Zalando biedt niet alleen een uitgebreide collectie aan producten aan kopers, maar stelt ook verkopers in staat om hun producten aan te bieden aan de miljoenen gebruikers van het platform. Maar hoe werkt het verkopen van producten op Zalando?

Verkopen op Zalando

Hoe werkt het?

Verkopen op Zalando biedt jou als verkoper een uitstekende kans om jouw producten aan een groot publiek te presenteren. Als een van de grootste online modeplatforms in Nederland en Europa, trekt Zalando miljoenen potentiële klanten aan die op zoek zijn naar trendy kleding, schoenen en accessoires. Het proces van verkopen op Zalando is eenvoudig en efficiënt. Je kunt een verkoopaccount aanmaken, jouw producten uploaden en beheren, en profiteren van de enorme zichtbaarheid van het platform.

Voordelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het verkopen op Zalando. Ten eerste biedt het platform een enorm bereik en een gevestigde reputatie, waardoor je direct toegang hebt tot een groot en loyaal klantenbestand. Bovendien zorgt Zalando voor de afhandeling van de betalingen en verzendingen, waardoor jij je kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Daarnaast biedt Zalando ondersteuning op het gebied van marketing en merkbekendheid, waardoor jouw producten opvallen tussen de concurrentie. Verkopen op Zalando kan dus leiden tot een aanzienlijke groei van jouw bedrijf en omzet.

Vereisten

Je moet echter wel aan bepaalde eisen voldoen om jouw producten te mogen verkopen op Zalando. Zo moet je als verkoper voldoen aan de kwaliteitsnormen van Zalando, zoals het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van een uitstekende klantenservice. Daarnaast dien je te voldoen aan de logistieke vereisten, zoals het op tijd verzenden van bestellingen en het hanteren van een soepel retourbeleid. Door te voldoen aan de eisen van Zalando kun je jouw producten verkopen op dit populaire platform.

Zalando’s platform-based bedrijfsmodel

Zalando hanteert een platform-based bedrijfsmodel dat gebaseerd is op het verbinden van verkopers en klanten. Als een van de grootste online modeplatforms in Europa, vormt Zalando de brug tussen vraag en aanbod. Het platform biedt verkopers de mogelijkheid om hun producten aan te bieden aan klanten in verschillende Europese landen. Door gebruik te maken van dit platform kunnen verkopers profiteren van de naamsbekendheid en het grote klantenbestand van Zalando. Ze kunnen hun producten op een efficiënte manier presenteren aan potentiële kopers en profiteren van de marketing- en promotie mogelijkheden die Zalando biedt. Deze platformstrategie stelt verkopers in staat om hun bereik te vergroten en nieuwe markten te betreden, terwijl klanten kunnen genieten van een breed assortiment aan producten van verschillende merken op één plek.

Zalando’s Partner Program

Zalando biedt verkopers de mogelijkheid om deel te nemen aan hun partnerprogramma, waarmee ze kunnen profiteren van extra voordelen en ondersteuning. Als partner van Zalando kunnen verkopers gebruikmaken van speciale tools en functies die hen helpen bij het beheren en optimaliseren van hun verkoop op het platform:

  • Directe toegang tot meer dan 50 miljoen actieve klanten in 25 markten in Europa
  • Bouw klantloyaliteit op via een speciale Zalando pagina voor uw merk
  • Gebruik je eigen logistiek of bespaar op verzendkosten met Zalando Fulfillment Solutions (of een combinatie van beide!)
  • Stel je eigen prijzen in
  • Toegang tot al jouw analyses, zakelijke inzichten, peer benchmarks en platform tooling op zDirect – Zalando’s Partner Program portal.
  • Maak gebruik van toonaangevende creatieve media oplossingen, evenals baanbrekende inzichten van Zalando Marketing Services om verkoopprestaties en merk impact te stimuleren en nieuwe klanten te winnen in alle Zalando markten

Hoe begin je met verkopen op Zalando?

Registreren als verkoper

Wil je beginnen met verkopen op Zalando? Het eerste wat je moet doen is je registreren als verkoper op het platform. Het registratieproces is eenvoudig en snel. Ga naar de Zalando verkoperspagina en volg de instructies om je aan te melden als verkoper. Je zult gevraagd worden om basisinformatie over je bedrijf te verstrekken, zoals je contactgegevens en belastinginformatie. Zorg ervoor dat je alle vereiste informatie nauwkeurig invult om het registratieproces soepel en snel te laten verlopen. Na het indienen van de registratie zal Zalando je aanvraag beoordelen en ontvang je een bericht over de goedkeuring.

Producten toevoegen

Eenmaal geregistreerd als verkoper, is het tijd om jouw producten toe te voegen aan je verkopersaccount. Zorg ervoor dat je producten van hoge kwaliteit aanbiedt die aansluiten bij de interesses van het Zalando-publiek. Maak aantrekkelijke productpagina’s met duidelijke en gedetailleerde beschrijvingen. Voeg hoogwaardige afbeeldingen toe die de producten goed weergeven. Je kunt ook gebruik maken van productattributen om de juiste kenmerken van jouw producten te benadrukken. Zalando biedt een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee je productinformatie kunt invoeren en beheren. Vergeet niet om regelmatig je voorraad bij te werken en nieuwe producten toe te voegen om jouw assortiment fris en boeiend te houden voor potentiële klanten.

Het handmatig toevoegen en bijhouden van al jouw producten is natuurlijk een tijdrovende klus. Toch is het noodzakelijk om de informatie van elk afzonderlijk product te uploaden naar de online catalogus van Zalando. Dit zorgt ervoor dat de voorraad- en bestellingsinformatie tussen klanten en verkopers kan worden uitgewisseld. Gelukkig zijn er verschillende integratiemethoden beschikbaar, zoals het maken van een directe verbinding tussen jouw voorraad en Zalando’s API of het gebruik van een externe integrator die al een verbinding heeft met het Zalando platform, zoals Channable. 

Weet jij niet hoe de integratie van jouw producten op Zalando precies werkt? Laat het aan ons over! Als je het integratieproces liever uit handen geeft, kun je ons inschakelen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het verbinden van jouw producten met het Zalando platform en bieden ondersteuning bij het beheren van jouw account.

Prijsbepaling

De prijsbepaling van jouw producten is een belangrijke factor bij het verkopen van jouw producten op Zalando. Het is belangrijk om concurrerende prijzen aan te bieden die aantrekkelijk zijn voor klanten, maar ook zorgen voor een gezonde winstmarge voor jouw bedrijf. Doe marktonderzoek om inzicht te krijgen in de prijzen van vergelijkbare producten op Zalando en andere platforms. Pas je prijzen dienovereenkomstig aan om concurrerend te blijven. Je kunt ook gebruik maken van promoties en kortingen om klanten aan te trekken en verkopen te stimuleren. Houd echter rekening met de kosten en vergoedingen die Zalando in rekening brengt bij het bepalen van je prijzen. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen aantrekkelijke prijzen voor klanten en een gezonde winst voor jouw bedrijf.

Productvermeldingen optimaliseren voor Zalando

Zoekwoordenonderzoek

Een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van jouw productvermeldingen voor de zoekresultaten van Zalando is het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Door te begrijpen welke zoekwoorden je potentiële klanten gebruiken, kun je jouw productvermeldingen optimaliseren en ervoor zorgen dat ze verschijnen in relevante zoekopdrachten. Gebruik SEO-tools om inzicht te krijgen in populaire zoektermen, zoekvolumes en concurrentie. Kies zoekwoorden die relevant zijn voor jouw producten en gebruik ze strategisch in je titels, beschrijvingen en kenmerken. Het gebruik van relevante zoekwoorden op de juiste plaatsen helpt Zalando’s algoritme te begrijpen wat jouw producten zijn en helpt bij het verbeteren van je zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Producttitels en -beschrijvingen

Producttitels en -beschrijvingen spelen een belangrijke rol bij het optimaliseren van jouw productvermeldingen voor Zalando’s zoekresultaten. Zorg ervoor dat je producttitels duidelijk en beknopt zijn en neem de belangrijkste zoekwoorden erin op. Wees echter ook creatief en maak aantrekkelijke titels die de aandacht van potentiële klanten trekken. Maak gebruik van de beschrijvingen om gedetailleerde informatie te geven over jouw producten, inclusief kenmerken, maten, materialen en andere relevante details. Houd rekening met de richtlijnen van Zalando bij het opstellen van je productteksten en vermijd overdreven promotie gericht taalgebruik. Door boeiende en informatieve producttitels en -beschrijvingen te maken, vergroot je de kans dat jouw producten opvallen in de zoekresultaten en klanten aantrekken.

Afbeeldingen en video’s

Bij het optimaliseren van jouw productvermeldingen op Zalando’s mogen afbeeldingen en video’s niet over het hoofd worden gezien. Zorg ervoor dat je afbeeldingen van hoge kwaliteit gebruikt die jouw producten duidelijk weergeven. Optimaliseer de bestandsnamen van jouw afbeeldingen en voeg beschrijvende alt-teksten toe om zoekmachines te helpen begrijpen wat er op de afbeeldingen te zien is. Daarnaast biedt Zalando de mogelijkheid om video’s toe te voegen aan jouw productvermeldingen. Maak gebruik van deze functie door boeiende video’s te maken die de kenmerken en voordelen van jouw producten benadrukken. Aantrekkelijke afbeeldingen en video’s kunnen de aandacht van potentiële klanten trekken en je helpen je te onderscheiden van de concurrentie.

 

Marketing en promotie op Zalando

Zalando advertenties

Wil je jouw producten extra onder de aandacht brengen op Zalando? Dan zijn Zalando advertenties een effectieve marketingstrategie. Door te adverteren op Zalando kun je jouw producten prominenter tonen aan potentiële klanten. Zalando biedt verschillende advertentievormen en targetingopties, zodat je jouw doelgroep gericht kunt bereiken. Met behulp van relevante zoekwoorden, categorieën en demografische gegevens kun je de juiste klanten targeten en jouw zichtbaarheid vergroten. Zorg ervoor dat je aantrekkelijke advertenties maakt met duidelijke afbeeldingen en overtuigende teksten. Door gebruik te maken van Zalando advertenties kun je jouw verkopen een boost geven.

Social media en influencers

Social media en influencers spelen een belangrijke rol bij het promoten van jouw producten op Zalando. Maak gebruik van social media platforms zoals Instagram, Facebook en Youtube om jouw merk en producten te promoten. Creëer boeiende content die de aandacht trekt van jouw doelgroep en link deze naar jouw productvermeldingen op Zalando. Werk samen met influencers die veel volgers hebben en relevant zijn voor jouw niche. Influencers kunnen jouw producten aanbevelen aan hun volgens en zo jouw bereik vergroten. Zorg ervoor dat je nauw samenwerkt met influencers om ervoor te zorgen dat jouw merkboodschap op een authentieke en geloofwaardige manier wordt overgebracht. Door slim gebruik te maken van social media en influencers kun je jouw merkbekendheid vergroten en potentiële klanten naar jouw producten leiden.

Reviews

Reviews spelen een belangrijke rol bij het beïnvloeden van aankoopbeslissingen van potentiële klanten op Zalando. Positieve reviews van tevreden klanten kunnen andere potentiële klanten overtuigen om jouw producten te kopen. Moedig jouw klanten aan om na aankoop een review achter te laten op Zalando. Dit kan worden gedaan door middel van follow-up mails of door het toevoegen van een review verzoek bij een bestelling. Zorg ervoor dat je positieve reviews actief promoot op jouw social media kanalen en jouw website. Dit helpt potentiële klanten te overtuigen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw producten. Daarnaast is het belangrijk om te reageren op zowel positieve als negatieve reviews om een goede klantenservice en betrokkenheid te tonen. Door reviews te verzamelen en erop te reageren, kun je vertrouwen opbouwen en verkopen stimuleren.

Bestellingen beheren

Zoekwoordenonderzoek

Een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van jouw productvermeldingen voor de zoekresultaten van Zalando is het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Door te begrijpen welke zoekwoorden je potentiële klanten gebruiken, kun je jouw productvermeldingen optimaliseren en ervoor zorgen dat ze verschijnen in relevante zoekopdrachten. Gebruik SEO-tools om inzicht te krijgen in populaire zoektermen, zoekvolumes en concurrentie. Kies zoekwoorden die relevant zijn voor jouw producten en gebruik ze strategisch in je titels, beschrijvingen en kenmerken. Het gebruik van relevante zoekwoorden op de juiste plaatsen helpt Zalando’s algoritme te begrijpen wat jouw producten zijn en helpt bij het verbeteren van je zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Producttitels en -beschrijvingen

Producttitels en -beschrijvingen spelen een belangrijke rol bij het optimaliseren van jouw productvermeldingen voor Zalando’s zoekresultaten. Zorg ervoor dat je producttitels duidelijk en beknopt zijn en neem de belangrijkste zoekwoorden erin op. Wees echter ook creatief en maak aantrekkelijke titels die de aandacht van potentiële klanten trekken. Maak gebruik van de beschrijvingen om gedetailleerde informatie te geven over jouw producten, inclusief kenmerken, maten, materialen en andere relevante details. Houd rekening met de richtlijnen van Zalando bij het opstellen van je productteksten en vermijd overdreven promotie gericht taalgebruik. Door boeiende en informatieve producttitels en -beschrijvingen te maken, vergroot je de kans dat jouw producten opvallen in de zoekresultaten en klanten aantrekken.

Afbeeldingen en video’s

Bij het optimaliseren van jouw productvermeldingen op Zalando’s mogen afbeeldingen en video’s niet over het hoofd worden gezien. Zorg ervoor dat je afbeeldingen van hoge kwaliteit gebruikt die jouw producten duidelijk weergeven. Optimaliseer de bestandsnamen van jouw afbeeldingen en voeg beschrijvende alt-teksten toe om zoekmachines te helpen begrijpen wat er op de afbeeldingen te zien is. Daarnaast biedt Zalando de mogelijkheid om video’s toe te voegen aan jouw productvermeldingen. Maak gebruik van deze functie door boeiende video’s te maken die de kenmerken en voordelen van jouw producten benadrukken. Aantrekkelijke afbeeldingen en video’s kunnen de aandacht van potentiële klanten trekken en je helpen je te onderscheiden van de concurrentie.

 

Marketing en promotie op Zalando

Orderverwerking

Het succesvol beheren van bestellingen op Zalando vereist een efficiënt en klantgericht orderverwerkingssysteem. Zodra een bestelling binnenkomt, is het belangrijk om deze snel en nauwkeurig te verwerken. Zalando biedt een gebruiksvriendelijk dashboard waar je toegang hebt tot alle orderinformatie. Zorg ervoor dat je regelmatig je orders controleert en verwerkt om ervoor te zorgen dat klanten hun producten op tijd ontvangen. Communiceer duidelijk met klanten over de status van hun bestellingen, zoals verzending en levering. Het is ook belangrijk om eventuele vragen of verzoeken van klanten snel en professioneel af te handelen. Door een efficiënt orderverwerkingssysteem te implementeren en goede communicatie met klanten te onderhouden, kun je een positieve koopervaring bevorderen.

Het logistieke proces zelf doen of uitbesteden

Als externe verkoper op Zalando heb je de keuze om de verzending van je verkopen, ook wel het logistieke proces of fulfillment genoemd, zelf te verzorgen (Partner Fulfillment) of dit door Zalando te laten doen (Zalando’s Fulfillment Solutions).

Kies je voor Partner Fulfillment, dan kies je ervoor om het logistieke proces zelf te doen. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het beheer van je voorraad en het verzenden van de bestellingen vanuit je eigen magazijn. Zodra een product is verkocht, moet je zelf zorgen voor de verzending naar de klant. Dit betekent dat je de bestellingen moet inpakken, labelen en verzendklaar moet maken volgens de gewenste verzendmethoden. Hiervoor moet je aan een aantal eisen voldoen met betrekking tot klantenservice, logistieke partners, verpakking, leveringsdocumenten, verzending en retourneren.

Als externe verkoper heb je ook de mogelijkheid om het logistieke proces aan Zalando uit te besteden. In dat geval kun je gebruikmaken van Zalando Fulfillment Solutions (ZFS). Met ZFS plaats je jouw producten op voorraad in de magazijnen van Zalando. Zalando neemt vervolgens het voorraadbeheer, het verpakken en het verzenden van jouw producten voor zijn rekening. Ook de afhandeling van eventuele retouren wordt door Zalando verzorgd.

Zalando Shipping Solutions (ZSS)

Zalando Shipping Solutions (ZSS) is de verzendservice van Zalando met toegevoegde waarde voor Zalando Partners. ZSS stelt partners in staat internationaal te groeien en klantbehoeften na te komen door gebruik te maken van de infrastructuur van Zalando.

Retouren en klachten

Retouren en klachten zijn onvermijdelijk bij het verkopen van producten. Het is belangrijk om een uitstekende klantenservice te bieden bij het afhandelen van retouren en klachten. 

Retouren verwerken

Zalando heeft specifieke richtlijnen met betrekking tot het retourneren van producten die je moet volgen. Zorg ervoor dat je deze richtlijnen begrijpt en ze duidelijk communiceert naar jouw klanten. Maak het retourproces zo eenvoudig mogelijk voor klanten door een duidelijke instructie te geven over hoe ze hun producten kunnen retourneren. Als Zalando-partner ben je verplicht om consumenten die op Zalando winkelen de mogelijkheid te bieden om een artikel gratis binnen 100 dagen retour te sturen. Je hebt de keuze om de retourzendingen zelf af te handelen of alles uit te besteden aan Zalando. 

Als je ervoor kiest om het zelf te doen, ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de retouren. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat de consument een extra retourdoos ontvangt of dat de originele verzenddoos geschikt is voor hergebruik. Ook dien je zelf te zorgen voor het retourlabel. Als je ervoor kiest om dit zelf te regelen, raden we aan om te werken met een externe integrator zodat je eenvoudig alle bestellingen en retouren kunt beheren via een dashboard. Wil je geen gedoe met retouren? Maak dan gebruik van Zalando Return Solutions (ZRS). ZRS is de retourservice van Zalando voor Zalando Partners. Zalando behandelt jouw retouren, terwijl je profiteert van lagere kosten en jouw klanten genieten van een probleemloze winkelervaring. 

Omgaan met klachten

Bij klachten is het belangrijk om snel te reageren en een oplossingsgerichte benadering te hanteren. Luister naar de zorgen van de klant en biedt een passende oplossing, zoals een vervanging, terugbetaling of compensatie. Door uitstekende klantenservice te bieden bij retouren en klachten, kun je het vertrouwen van jouw klanten behouden en een positieve reputatie opbouwen op Zalando.

 

Succesvol verkopen op Zalando

Analyseren en optimaliseren

Om succesvol te verkopen op Zalando is het essentieel om je verkoopstrategie regelmatig te analyseren en te optimaliseren. Gebruik de beschikbare verkoopgegevens en rapporten om inzicht te krijgen in de prestaties van jouw producten. Identificeer welke producten goed verkopen en welke mogelijk verbetering nodig hebben. Analyseer ook de zoekwoorden die klanten gebruiken om jouw producten te vinden en zorg ervoor dat je deze zoekwoorden strategisch in jouw producttitels en -beschrijvingen opneemt. Blijf op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in jouw branche en pas jouw aanbod dienovereenkomstig aan. Door continu te analyseren en te optimaliseren kun je jouw verkoopprestaties op Zalando verbeteren en je concurrentiepositie versterken.

Klantenservice verbeteren

Zorg ervoor dat je snel en professioneel reageert op vragen, verzoeken en klachten van klanten. Biedt duidelijke informatie over verzending, retournering en andere beleidsregels. Zorg ervoor dat jouw klanten tevreden zijn met hun aankoopervaring door een gepersonaliseerde en vriendelijke benadering te hanteren. Communiceer regelmatig met jouw klanten via e-mails, nieuwsbrieven en social media om hen op de hoogte te houden van nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen. Luister naar de feedback van jouw klanten en gebruik deze om jouw producten en diensten verder te verbeteren. Door de klantenservice te verbeteren en te investeren in langdurige klantrelaties, kun je positieve mond-tot-mond reclame genereren en een solide reputatie opbouwen op Zalando.

Customer Experience Model (CXM)

Het Customer Experience Model (CXM) is een monitoringtool van Zalando om de prestaties van partners op landniveau te evalueren en te sturen, om ervoor te zorgen dat Zalando consequent een goede winkelervaring levert aan alle klanten. Het is van belang dat partners een goede score behalen op aspecten zoals zichtbaarheid, klanttevredenheid, bestelratio, en een lage score behalen op het aantal retouren van Zalando partners.

Verkopen op Zalando met hulp van MvH Media

Wil je als webshop meer klanten bereiken en je producten online verkopen? Dan biedt Zalando talloze kansen. Zalando is een internationaal bekend e-commerce platform waar miljoenen shoppers dagelijks op zoek zijn naar trendy kleding, schoenen en accessoires. Als partner van Zalando kun je profiteren van het grote bereik en de uitgebreide mogelijkheden die het platform biedt. Zalando zorgt voor de technische infrastructuur en de betalingsverwerking, terwijl jij als partner zelf de controle houdt over je assortiment en prijzen. Daarnaast biedt Zalando verschillende marketing- en promotiemogelijkheden om je producten nog meer onder de aandacht te brengen. Met een strategische aanpak en optimalisatie van je vermeldingen op Zalando kun je als verkoper je omzet verhogen en succesvol zijn in de competitieve wereld van e-commerce.

Wil je de mogelijkheden van Zalando optimaal benutten en jouw verkoopprestaties verbeteren? Onze specialisten staan voor je klaar! MvH Media heeft specialisten in huis met diepgaande kennis en ervaring over Marketplaces, SEO, SEA en social media, waardoor wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen op verschillende gebieden. MvH Media kan jouw bedrijf bijvoorbeeld helpen bij het automatiseren van het toevoegen van je producten via diverse integrators. We zorgen ervoor dat jouw producten op Zalando komen te staan. Daarnaast optimaliseren we je producttitels en -beschrijvingen, zodat ze goed vindbaar zijn en de interesse van potentiële klanten wekken. Ook op het gebied van adverteren hebben we expertise. We kunnen je begeleiden bij het succesvol inzetten van Zalando advertenties, zodat je maximale zichtbaarheid en rendement behaalt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met het succesvol verkopen van jouw producten op Zalando!