Webwinkel Vakdagen

Summer Edition

Ben jij erbij?

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Nu, meer dan ooit, zijn wij er om organisaties te ondersteunen om hun digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden.

Dat doen we in 2021 eenmalig in een aangepaste opzet. Veilig en geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Maar ook, zoals je gewend bent, effectief, actueel en relevant. Dat is de Webwinkel Vakdagen Summer Edition.

Dit kun je

verwachten.

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de WWV Summer Edition niet anders. Naast talloze aanwezige exposanten op het gebied van e-commerce, worden de laatste trends en interessante casestudies gedeeld in maar liefst acht lezingenzalen. Net zoals altijd bieden de Webwinkel Vakdagen dus een compleet overzicht van oplossingen die je nodig hebt voor (blijvend) online succes. Uiteraard wel op een veilige manier en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Woensdag 7 juli
Tijd Spreker Onderwerp
11.15-11.45
Stijn Bergmans
Succesvolle SEO voor webshops met meer dan 500 producten
14.00-14.30u
Mark van Hattum
Zó integreer je jouw fysieke locaties optimaal in je SEO en SEA strategie.
Donderdag 8 juli
Tijd Spreker Onderwerp
11.15-11.45
Mark van Hattum
Zó versla je de concurrentie met SEO en Google Ads tijdens de komende Black Friday en feestdagen
14.00-14.30u
Jorinda de Klerk
Machine learning & Google Ads: 5 tips om de concurrentie te verslaan

AFTERMOVIE

WWV 2020.