SEO UITBESTEDEN

aan vakidioten.

Wij krijgen 4,7 sterren op 26 reviews in Google

Of je nu een webshop beheert, een dienst verleend in zowel B2B als B2C of jouw hotel op de kaart wilt zetten: wanneer je een consistente stroom aan verkeer wilt realiseren dan kan je niet om SEO heen. Het belang van SEO is bij veel bedrijven bekent, maar SEO is niet voor iedereen gesneden koek. Er komt een hoop technische kennis bij kijken en als het over dat saaie linkbuilding gaat, dan haak je waarschijnlijk al af. Als ondernemer of marketeer ben je maar naar één ding op zoek en dat is dat er resultaten worden geboekt. Door je SEO uit te besteden zorgen onze specialisten voor een gedegen strategie die jouw doelstellingen zullen overtreffen. Ook wanneer je zelf de tijd niet kan vinden om de SEO van de website op te pakken, dan staan onze specialisten graag klaar om jouw volledige SEO op te pakken. Zo kan jij je focussen op de zaken waar je goed in bent en dan doen wij hetzelfde.

Interesse? Lees dan vooral verder of vraag direct een gratis SEO-analyse aan!

Vraag nu een GRATIS SEO analyse aan!

  emerce-top100_2023

  Emerce 100

  Middelgrote marketingbureaus
  fd_gazellen_2021

  FD Gazellen Award

  2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
  dsa-awards-22

  Dutch Search Awards

  13 nominaties in diverse categorieën
  beste-seo-consultant_dsa21

  Beste SEO consultant

  Stijn Bergmans, 2x op rij "Beste SEO consultant" bij de Dutch Search Awards
  F50_logo_wb_grijs

  Technology Fast 50

  Genomineerd voor de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in 2021!
  fonk_200x200

  Fonk150

  Uitgeroepen tot FONK150 Best Agency of the Year.

  WAAROM ZOU JE SEO UITBESTEDEN?

  Bij MvH Media zijn we gepassioneerd en echte vakidioten. Ontwikkelingen? Daar lezen we ’s avonds op de bank nog verschillende artikelen over. Omdat we het echt heel leuk vinden. Daarom hebben we een aantal verdraaid goede redenen waarom je SEO aan ons moet uitbesteden:

  • Wij spreken en schrijven vloeiend SEO.
  • Nog voordat Google op de hoogte is van ontwikkelingen, zijn wij dat al wel.
  • SEO is ons werk en hebben daar dus alle tijd voor (jij niet).
  • Dat werk doen we dus ook al 10 jaar!
  • Wij weten dat bullet-points ontzettend lekker werken voor SEO
  • Jij wilt hoger in Google komen.

  Geloof je ons niet? Daag onze SEO-specialisten uit door een SEO-check te doen via het formulier!

   

  Wanneer moet je SEO uitbesteden?

  Het kiezen voor het uitbesteden van je SEO kan verschillende oorzaken hebben. De een weet het belang van SEO, maar kan de tijd niet vinden om hier echt het verschil mee te maken, terwijl een ander al diverse strategieën heeft geprobeerd, maar die begeerde top 3 positie of omzetstijging niet weet te bepalen. Wanneer je kiest voor een bureau, dan zijn er twee opties waar je uit kunt kiezen. 

  Wanneer SEO volledig uitbesteden

  Eigenlijk adviseren wij enkel SEO zelf te doen als de volgende scenario’s van toepassing zijn:

  • Je weet zelf wel wat een noindex voor gevolgen heeft voor jouw website
  • Je weet ook wel dat een sitemap.xml maximaal 50.000 URL’s zou moeten bevatten
  • Wanneer je überhaupt weet wat een sitemap.xml is
  • Je kunt JSON-LD Structured Data wel dromen
  • Dwell Time behoort toch al tot je dagelijkse vocabulaire
  • Tijdens het ontbijt 301 redirect je de meeste 404-status codes toch al, gewoon omdat Google dat graag heeft
  • Je komt al jaren op de verjaardag van Bing
  • Je weet best dat we liegen als we zeggen dat Google Analytics een ranking-factor is

  Klinkt bovenstaande rijtje als 我们知道您会翻译这段文字 dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit geval is het verstandig om de volledige SEO bij een specialist neer te leggen. Wij bepalen de strategie, voeren al van deze bovenstaande technische optimalisaties uit en houden je volledig op de hoogte van de voortgang. We kunnen daarnaast zelfs de nodige landingspagina’s voor je schrijven, maar zijn eigenlijk ook wel blij als je dit zelf doet. Alle ins en outs hoe je dit moet doen, krijg je uiteraard vanuit onze specialist. Zo kunnen wij focussen op de onderdelen waar je echt een specialist voor nodig hebt en kunnen we in sneltreinvaart jouw doelstellingen overtreffen.

  Wanneer een SEO-strategist inhuren

  Naast het uit besteden van de volledige SEO, kan het ook zijn dat je bovenstaande scenario’s met gemak kan volgen. De kans is daarmee groot dat je intern een inhouse SEO’er of een volledig team hebt. Als je op deze pagina bent beland, dan is de kans echter ook groot dat jij of je team de nodige extra kennis kan gebruiken. Zo zijn vragen als het internationaal gaan van je webshop, een migratie van tussen de 10.000 tot 1.000.000 pagina’s + of het niet kunnen ranken binnen een bepaalde niche, onderwerpen waar we dagelijks mee te maken hebben. In dit geval zal onze SEO-specialist een consultancy rol hebben en jou of jouw team op het juiste pad sturen om deze vraagstukken met gemak te kunnen doorlopen. Wij zorgen voor de kennis en strategie, zodat jij (of jouw team) tijd kan besteden aan het doorvoeren van de juiste optimalisaties. Transparantie en het snel schakelen staat hierin centraal. We werken dan ook graag bij jou op locatie (of jij bij ons) zodat we gezamenlijk kunnen gaan voor het hoogste resultaat.

  Maak kennis met onze SEO-specialisten:

  Stijn Bergmans

  Head Of SEO & Innovatie

  Vincent Bakker

  SEO Specialist

  Nicky Konings

  SEO Specialist

  Kevin van Zoggel

  SEO Specialist

  Linda Zegers

  SEO Specialist

  Ilse Zwaans

  SEO Specialist

  Hoe ziet SEO uitbesteden eruit?

  Google beoordeeld SEO op meer dan 5000 ranking-factoren. Deze zijn uiteraard niet allemaal even belangrijk, maar wij weten exact waar we moeten beginnen. SEO is erg breed, maar om duidelijkheid in al die verschillende optimalisaties te geven, wordt er binnen SEO vanuit de volgende pijlers gewerkt:

  • Content
  • Techniek
  • Autoriteit (lees: linkbuilding)
  • User Experience

  Dit is weer onderverdeeld in allerlei SEO-werkzaamheden, die je eventueel ook los van elkaar door ons zou kunnen uitvoeren. Wil je hulp met een zoekwoordenonderzoek? Prima. Wil je dat we je adviseren met linkbuilding? Ook prima. Wil je dat we eens een technische SEO-audit voor je uitvoeren? We love it. Heb je geen enkel idee waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

  SEO Content

  Voor een groot onderdeel bestaat SEO uit content. Content is voor Google ontzettend belangrijk. Jouw website of webshop moet voldoende kwalitatieve content bevatten. Grammatica en spelling moet in orde zijn. Daarnaast mogen zinnen niet té lang geschreven worden. Dit gaat namelijk ten koste van de leesbaarheid. Bovendien moeten er bepaalde zoekwoorden meerdere keren in de tekst en koppen tevoorschijn komen, maar mogen ook niet te veel gebruikt worden. Deze zoekwoorden zorgen ervoor dat de pagina’s door de zoekmachine worden geïdentificeerd. Deze zoekwoorden moeten relevant zijn omdat hier de doelgroep op zoekt. En dan zijn we pas net begonnen. Content SEO is misschien wel de meest tijdconsumerende pijler van de vier en we kijken dan ook verder. Hoe kunnen we de content snel op de website krijgen? Hoe kan AI hierbij helpen? Hoe zorgen we voor de juiste workload binnen jouw team? We zijn meer dan alleen die vakidioot die je gaat vertellen waarover je moet schrijven. We denken mee met jouw interne processen en passen de nieuwste technologieën toe. Dat helpt niet alleen de resultaten, maar zorgt er ook voor dat jouw team happy als ze volgende optimalisatie voor de website vanuit ons ontvangen.

  Techniek

  SEO valt en staat bij de Techniek en laat dit nu net het onderdeel zijn waar het vaak mis gaat en kennis ontbreekt. Het technische fundament van jouw website of webshop moet rotsvast zijn. Zo moet de site snel laden, mobielvriendelijk zijn en een duidelijke structuur hebben. Het is van cruciaal belang dat crawlers van zoekmachines je site gemakkelijk kunnen scannen en indexeren. Dit houdt in dat je XML-sitemaps up-to-date moet zijn, robots.txt correct moet worden ingesteld en dat de interne linkstructuur logisch is opgebouwd. Ook is het essentieel om verbroken links te vermijden, duplicate content te voorkomen en ervoor te zorgen dat je SSL-certificaten correct zijn geïmplementeerd voor een veilige gebruikerservaring. Maar dat is slechts het begin. Technische SEO is wellicht een van de meest gecompliceerde pilaren van de vier, maar ook de meest cruciale. We zijn ook hier meer dan alleen techneuten die je adviseren over serverlogs en redirects. We begrijpen de intrinsieke waarde van een goed functionerende website en integreren de nieuwste technologieën naadloos. Dit verbetert niet alleen de SEO-prestaties, maar zorgt ook voor een prettige gebruikservaring op jouw website. Of ze nu via Ads, een social media campagne of direct op jouw website binnen komen.

  Linkbuilding

  Al bekend met linkbuilding? Linkbuilding is het realiseren van linkverwijzingen op andere websites. Deze linkverwijzingen versterken de autoriteit of waarde van jouw website of webshop. Linkbuilding vraagt om veel tijd en een groot netwerk. Het is daarom lastig om al deze activiteiten voor eigen rekening te nemen. Wij bij MvH Media hebben een breed netwerk van kwalitatieve sterke websites waarmee we de linkruil toepassen. Dit moet zorgvuldig worden toegepast, want het merendeel van de links moet afkomstig zijn van relevante websites. Google hecht hier veel waarde aan en pakt dan ook ‘onnatuurlijke’ linkbuilding hard aan. 

  Wij weten precies wat er allemaal komt kijken bij linkbuilding. Om een effectieve linkbuilding strategie uit te voeren ben je bij ons aan het juiste adres. Vul ons SEO uitbesteden formulier in en wij nemen contact met je op. 

  SEO expertises

  Wat we voor jou kunnen doen.

  zoekwoordenonderzoek

  Organisch beter vindbaar worden in de zoekmachines. Dit start je met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. 

  techniek

  Belangrijke basis voor jouw website of webshop. De techniek moet hiervan tiptop in orde zijn! Waar je allemaal op moet letten? Daar helpen wij jou mee. 

  linkbuilding

  We denken graag mee om het maximale rendement uit jouw online positionering te halen.

  SEO dashboard

  Krijg inzicht in de behaalde prestaties van al je marketingactiviteiten. 

  zoekwoordenonderzoek

  Organisch beter vindbaar worden in de zoekmachines. Dit start je met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. 

  techniek

  Belangrijke basis voor jouw website of webshop. De techniek moet hiervan tiptop in orde zijn! Waar je allemaal op moet letten? Daar helpen wij jou mee. 

  linkbuilding

  We denken graag mee om het maximale rendement uit jouw online positionering te halen.

  SEO dashboard

  Krijg inzicht in de behaalde prestaties van al je marketingactiviteiten. 

  lokale SEO

  Voor bedrijven met een winkel, restaurant, kantoor of andere locatie is online vindbaar zijn met je fysieke locatie met behulp van lokale seo onmisbaar.

  SEO copywriting

  Overtuigende SEO-teksten nodig die écht aansluiten bij jouw doelgroep? Dit levert goede rankings en conversie op.

  SEO content optimalisatie

  Meer bezoekers naar je website of webshop trekken met de juiste content? Wij helpen je op weg!

  SEO consultancy

  We denken graag mee om het maximale rendement uit jouw online positionering te halen.

  De kosten van een SEO-specialist inHuren

  Tijd, energie en geduld. Dat was waarschijnlijk niet het antwoord wat je zocht, maar het is wel de waarheid. Je komt namelijk niet zomaar bovenaan in Google. Jouw concurrenten willen natuurlijk ook bovenaan in Google en samen bewegen jullie in dezelfde niche. Degene die al langer bezig zijn met SEO, hebben gewoon een voorsprong binnen de zoekresultaten. Om die in te halen moet je hard werken. Zeker in deze situatie is het raadzaam om hulp in de schakelen en je SEO uit te besteden.

  En hoeveel is dat in euro’s?

  Iedere wens en doelstelling is anders en dus is SEO maatwerk. Wij werken daarom niet met vaste prijslijsten waardoor jij nu al weet welke investering past bij jouw organisatie. Met jullie input, wensen en budget gaan we aan de slag om tot een passende ondersteuning te komen. Waar moet je minimaal rekening mee houden? Er zijn situaties waar we vanaf de 500 euro per maand resultaten kunnen boeken en partijen waartegen we zeggen dat een budget van 5.000 euro per maand niet aansluit bij de doelstelling. Het eerlijke antwoord is dan ook dat we het echt niet kunnen zeggen, totdat we een grondige analyse uitvoeren. Voor de invulling van jouw investering denken we dan ook graag met je mee en maken we graag eerst kennis.

  Winnaar “Beste SEO consultant” 
  bij de Dutch Search Awards 2021.

  Winnaar “Beste SEO consultant” 
  bij de Dutch Search Awards 2022.

  WIL JIJ RESULTAAT HALEN?

  SEO is geen snelle sprint, maar echt een marathon. Die lange adem heb je nodig, waarbij je ook nog eens je focus op de verschillende onderdelen moet houden. MVH Media is gespecialiseerd in online marketing en heeft verschillende SEO-specialisten die jou graag helpen jouw doelstellingen te behalen. Wij weten waar een effectieve strategie aan moet voldoen. Daarnaast zorgen wij voor kwalitatieve content en de juiste acties met jouw bezoekers in ons achterhoofd. Want Google bepaalt de positie, maar jouw doelgroep of dat je op die positie blijft staan.

  Vraag nu een GRATIS SEO analyse aan!

   SEO-vragen die wij vaak krijgen:

   SEO is een andere term voor Zoekmachine Optimalisatie. Of de afkorting van Search Engine Optimization. Wij kunnen er uren over praten, maar het komt er op neer dat het een strategie is om hoge posities binnen Google te verkrijgen. Via die posities krijg je meer én gerichtere bezoekers naar jouw website. Om in je regio beter gevonden te worden, zet je Lokale SEO in.

   Elke zoektocht begint online, vermoedelijk op Google. Hoe hoger je daar staat, hoe meer bezoekers je naar je website krijgt. En doordat jij dit leest heb je ons waarschijnlijk ook via Google gevonden.

   Wij zijn vakidioten en elke dag bezig met SEO. Wanneer jij ’s avonds op de bank aan het Netflixen bent, zijn wij waarschijnlijk op de bank een vakartikel over SEO aan het lezen (saaaaai…). Of we zijn op een internationaal vak-evenement. En vooruit, soms gaan we ook wel naar de kroeg (work hard, play harder). Dat doen we ongeveer al 10 jaar, dus hebben we de boel ook flink zien veranderen. We scherpen onze SEO-strategie dan ook voortdurend aan om onze klanten te blijven kunnen voorzien van topposities.

   Dit uitklapmenu is een FAQ Rich Snippet. Is een relevante toevoeging binnen SEO en daarom hebben wij het. Dit stukje code hebben we door middel van Structured Data in de source-code van de website geïmplementeerd. Dat stukje technische code is namelijk waar Google naar kijkt (did you know?). Wil je die ook? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

   Meer updates?

   We houden je graag op de hoogte.

   • Alle nieuwste ontwikkelingen over
   • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
   • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
   • Maximaal één keer per maand

   Meer blogs over

   zoekmachine optimalisatie

   50%

   Je bent er bijna

   Waar mogen we hem naar toe sturen?