SEO uitbesteden

aan vakidioten.

SEO is niet voor iedereen gesneden koek. Er komt een hoop technische kennis bij kijken en als het over dat saaie linkbuilding gaat haak je waarschijnlijk al af. Daarnaast duurt het bij SEO lang voordat er resultaat geboekt wordt en tegen die tijd ben je alweer vergeten wat je allemaal gedaan hebt. Als ondernemer of eigenaar heb je veel verantwoordelijkheden om je aandacht aan te besteden. Door je SEO uit te besteden houd je veel extra tijd over voor andere werkzaamheden. Er zijn genoeg vakidioten te vinden (lees: onze specialisten) waar je met alle vertrouwen je SEO-strategie aan kunt uitbesteden.

Waarom zou je SEO aan ons uitbesteden?

Wij van MvH Media zijn vakidioten en zitten soms tot ’s avonds laat op de bank nog vakartikelen te lezen. Daardoor hebben we een aantal verdraaid goede redenen waarom je SEO aan ons kunt uitbesteden:

 • Wij weten alle ins en outs van SEO
 • Wij weten nieuwe SEO ontwikkelingen sneller dan Google zelf
 • SEO is ons werk, dus hoeven wij het er niet naast te doen (en jij wel)
 • Wij doen dit al 10 jaar
 • Wij weten dat bullet-points goed zijn voor SEO
 • Jij graag hoger komt in Google

Daag onze SEO-specialisten gerust eens uit door de gratis SEO-check te doen via het formulier.

Vraag nu een GRATIS SEO analyse aan!

  Hoe ziet SEO uitbesteden eruit?

  Google beoordeeld SEO op meer dan 5000 ranking-factoren. Deze zijn uiteraard niet allemaal even belangrijk, maar wij weten exact waar we moeten beginnen. Wij scharen SEO namelijk onder vier verschillende pijlers:

  • Content
  • Techniek
  • Autoriteit (lees: linkbuilding)
  • User Experience

  Dit is weer onderverdeeld in allerlei SEO-werkzaamheden, die je eventueel ook los van elkaar door ons zou kunnen uitvoeren. Wil je hulp met een zoekwoordenonderzoek? Prima. Wil je dat we je adviseren met linkbuilding? Ook prima. Wil je dat we eens een technische SEO-audit voor je uitvoeren? We love it. Heb je geen enkel idee waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

  Ons SEO-team:

  Stijn Bergmans

  Head Of SEO & Innovatie

  Vincent Bakker

  SEO Specialist

  Nicky Konings

  SEO Specialist

  Kevin van Zoggel

  SEO Specialist

  Linda Zegers

  SEO Specialist

  Ilse Zwaans

  SEO Specialist

  We nemen je mee in het SEO-traject

  We zijn dan wel vakidioten, maar we kunnen wel communiceren. Dat is ook hoe we onze SEO-trajecten graag insteken. Voor en met jou. Jij weet immers alles over de branche waar je in verkeerd en wij weten dan weer alles over SEO en online marketing. Wij houden je exact op de hoogte over:

  • Je zoekwoorden en Google-posities
  • Je stijgende bezoekersaantallen
  • Je omzet die sky-high gaat
  • En alle andere prangende vragen die jij wellicht voor ons hebt

  Waarom zou je SEO uitbesteden en niet zelf doen?

  Door te kiezen voor het uitbesteden van jouw SEO ga je duidelijk verschil maken in jouw SEO resultaten. Wij werken transparant en schakelen snel. Samen met een van onze SEO-specialisten bespreek je de voortgang en strategie om jouw doelen te behalen. 

  Wij begrijpen dat een SEO-strategie niet uit één onderdeel bestaat. Alles is op maat te maken wat past bij jouw bedrijf of organisatie. Wil je bijvoorbeeld lokaal goed vindbaar worden? Dan richten wij ons volledig op lokale zoekwoorden. Wil je liever dat jouw website of webshop landelijk goed vindbaar wordt? Dan creëren we hier ook een duidelijk en sterke aanpak voor. 

  SEO kost tijd en energie

  Jij wilt bovenaan komen in Google? Dit zal niet zonder slag of stoot gaan. Je moet hierbij rekening houden met verschillende factoren. Een belangrijke is de online concurrentie binnen de niche waarin jij je begeeft. Weet dat jij niet de enige zal zijn in deze niche die zich bezig houdt met SEO. Als je je hier niet mee bezighoudt, dan is het lastig om te concurreren met bedrijven die al een redelijke voorsprong in de zoekresultaten hebben. Om deze achterstand in te halen is het verstandig om je SEO te laten uitbesteden. 

  Het internet is oneindig groot en nog altijd groeiende. Dan is er ook vast voldoende over SEO te lezen en is er geen reden om SEO uit te besteden, toch? Die fout hebben we (helaas) meerdere mensen zien maken. Eigenlijk adviseren wij enkel SEO zelf te doen als de volgende scenario’s van toepassing zijn:

  • Je weet zelf wel wat een noindex voor gevolgen heeft voor jouw website
  • Je weet ook wel dat een sitemap.xml maximaal 50.000 URL’s zou moeten bevatten
  • Wanneer je überhaupt weet wat een sitemap.xml is
  • Je kunt JSON-LD Structured Data wel dromen
  • Dwell Time behoort toch al tot je dagelijkse vocabulaire
  • Tijdens het ontbijt 301 redirect je de meeste 404-status codes toch al, gewoon omdat Google dat graag heeft
  • Je komt al jaren op de verjaardag van Bing
  • Je weet best dat we liegen als we zeggen dat Google Analytics een ranking-factor is

  Staan hierboven bekende scenario’s tussen? Dan zijn we even goede vrienden en zou je SEO niet hoeven uit te besteden. Klinkt bovenstaande rijtje als 我们知道您会翻译这段文字 dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Linkbuilding

  Al bekend met linkbuilding? Linkbuilding is het realiseren van linkverwijzingen op andere websites. Deze linkverwijzingen versterken de autoriteit of waarde van jouw website of webshop. Linkbuilding vraagt om veel tijd en een groot netwerk. Het is daarom lastig om al deze activiteiten voor eigen rekening te nemen. Wij bij MvH Media hebben een breed netwerk van kwalitatieve sterke websites waarmee we de linkruil toepassen. Dit moet zorgvuldig worden toegepast, want het merendeel van de links moet afkomstig zijn van relevante websites. Google hecht hier veel waarde aan en pakt dan ook ‘onnatuurlijke’ linkbuilding hard aan. 

  Wij weten precies wat er allemaal komt kijken bij linkbuilding. Om een effectieve linkbuilding strategie uit te voeren ben je bij ons aan het juiste adres. Vul ons SEO uitbesteden formulier in en wij nemen contact met je op. 

  SEO Content

  Voor een groot onderdeel bestaat SEO uit content. Content is voor Google ontzettend belangrijk. Jouw website of webshop moet voldoende kwalitatieve content bevatten. Grammatica en spelling moet in orde zijn. Daarnaast mogen zinnen niet té lang geschreven worden. Dit gaat namelijk ten koste van de leesbaarheid. Bovendien moeten er bepaalde zoekwoorden meerdere keren in de tekst en koppen tevoorschijn komen, maar mogen ook niet te veel gebruikt worden. Deze zoekwoorden zorgen ervoor dat de pagina’s door de zoekmachine worden geïdentificeerd. Deze zoekwoorden moeten relevant zijn omdat hier de doelgroep op zoekt.

  Wil jij de SEO content uit handen nemen door ons? Je bent dan zeker van kwalitatieve copywriting voor jouw website of webshop. Wij kijken niet alleen naar de posities op Google maar ook of het leesbaar en duidelijk is voor jouw bezoekers. 

  SEO-vragen die wij vaak krijgen:

  SEO is een andere term voor Zoekmachine Optimalisatie. Of de afkorting van Search Engine Optimization. Wij kunnen er uren over praten, maar het komt er op neer dat het een strategie is om hoge posities binnen Google te verkrijgen. Via die posities krijg je meer én gerichtere bezoekers naar jouw website. Om in je regio beter gevonden te worden, zet je Lokale SEO in.

  Elke zoektocht begint online, vermoedelijk op Google. Hoe hoger je daar staat, hoe meer bezoekers je naar je website krijgt. En doordat jij dit leest heb je ons waarschijnlijk ook via Google gevonden.

  Wij zijn vakidioten en elke dag bezig met SEO. Wanneer jij ’s avonds op de bank aan het Netflixen bent, zijn wij waarschijnlijk op de bank een vakartikel over SEO aan het lezen (saaaaai…). Of we zijn op een internationaal vak-evenement. En vooruit, soms gaan we ook wel naar de kroeg (work hard, play harder). Dat doen we ongeveer al 10 jaar, dus hebben we de boel ook flink zien veranderen. We scherpen onze SEO-strategie dan ook voortdurend aan om onze klanten te blijven kunnen voorzien van topposities.

  Dit uitklapmenu is een FAQ Rich Snippet. Is een relevante toevoeging binnen SEO en daarom hebben wij het. Dit stukje code hebben we door middel van Structured Data in de source-code van de website geïmplementeerd. Dat stukje technische code is namelijk waar Google naar kijkt (did you know?). Wil je die ook? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.