meer resultaat

met effectieve emailmarketing.

E-mailmarketing heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Niet gek aangezien e-mailmarketing één van de online marketing kanalen is met de hoogste conversieratio’s. Daarnaast is E-mailmarketing een kanaal waar jij direct naar de klant kan communiceren door middel van vele e-mailcampagnes. Hierdoor kan jij jouw doelgroep persoonlijk benaderen om ervoor te zorgen dat zij zich verbonden voelen met jouw bedrijf. Door effectief een e-mailmarketing strategie in te zetten bind jij niet alleen jouw (potentiële) klanten, maar verhoog jij ook jouw omzet en bereik jij jouw doelgroep op het perfecte moment.

De voordelen

  • Direct in contact met jouw doelgroep
  • Meer terugkerende bezoekers naar je website
  • Relevante en persoonlijke communicatie
  • Blijf top of mind
  • Effectief & goedkoop
  • Meetbaar
  • Verhoog eenvoudig de totale customer value

Het werven, overtuigen en onderhouden

van klanten met E-mailmarketing.

Met e-mailmarketing wil je klanten werven door hen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. De consistente frequentie en aantrekkelijke call-to-actions kom jij in de ‘top-of-mind’ terecht van de (potentiële) klant. Hierdoor wordt de potentiële klant onbewust bewust van jouw bedrijf en nieuwsgierig naar jouw diensten en/of producten wat uiteindelijk kan leiden tot een nieuwe klant. Door e-mailmarketing te integreren in jouw online marketingstrategie maak jij van een fan een interessante prospect die uiteindelijk een klant kan worden.

Sturen, meten en

blijven optimaliseren.

Meer omzet

Behaal meer omzet door winkelwagen reminders, automatische herinneringen en waardevolle informatie voor jouw doelgroep.

Blijf groeien

Blijf groeien met de juiste strategie en het constant monitoren van campagnes. Optimaliseer door personalisatie en A/B testen voor het beste resultaat.

GEBRUIK DATA

Jouw klanten zorgen voor een enorme hoeveelheid data.
Gebruik deze in je e-mailcampagnes voor een gepersonaliseerd aanbod van producten of een exclusieve boodschap.

COMBINEER

E-mailmarketing is uitermate geschikt om gelijktijdig in te zetten met andere online marketing activiteiten. Zo blijf je de gehele customer journey in contact met jouw (potentiële) klanten.

KRachtige e-mailmarketing software

met ongekende mogelijkheden.

Voor de techniek maken wij  gebruik van professionele e-mailmarketing software. Zo zijn wij gespecialiseerd in Mailchimp & Activecampaign. Beide software pakketten bieden uitstekende mogelijkheden voor het beheren van contacten, het automatiseren van flows, en het koppelen met andere e-commerce of marketing systemen. Voor iedere klant bekijken wij welke e-mailmarketing software het beste voor jou kan worden ingezet.

VERBIND JOUW KLANTEN DOOR

MIDDEL VAN E-MAILMARKETING.

Behoud jouw klanten door meer loyaliteit te vergroten, engagement te verhogen en meer omzet te generen. Blijf ‘top-of-mind’ bij jouw doelgroep en speel met persoonlijke e-mails in op de vraag van jouw toekomstige klant. Laat ons weten wat jouw doelstelling is en dan kunnen wij als e-mailmarketing bureau jou helpen bij het behalen van jouw doelstelling.

Daag jij ons uit?