Linkedin marketing

LinkedIn is een netwerksite die veel professionals met elkaar verbindt, waardoor het erg slim kan zijn om als bedrijf in te stromen en LinkedIn marketing op te zetten. LinkedIn heeft meerdere doeleinden zoals het vinden van nieuwe klanten, medewerkers of samenwerkingspartners. De gebruikers van LinkedIn zijn vaak doelbewust en gefocust op hun carrière. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in je bedrijf kunnen je volgen en up-to-date blijven van de bedrijfsactiviteiten wat de betrokkenheid vergroot. Daarnaast heeft LinkedIn heeft specifieke targeting opties. Je kan gebruikers categoriseren op bedrijfstakken, bedrijven en functies. Hierdoor is het mogelijk om je op een hele specifieke doelgroep te richten. Een ander voordeel van LinkedIn is dat resultaten direct beschikbaar zijn. Hierdoor kan je direct zien welke advertenties de meeste conversies opleveren wat zorgt voor meer bezoekers op de website. Dit heeft een positief effect heeft op naamsbekendheid en vindbaarheid, op zowel LinkedIn als Google. Je kan je LinkedIn Marketing uitbesteden, waardoor je gaat samenwerken met specialisten om een optimaal resultaat te bereiken. Wij willen je daar graag bij helpen!

De voordelen

  • Gebruikers zijn vaak doelbewust en gefocust
  • Vergoot de betrokkenheid
  • Specifieke targeting opties
  • Resultaten direct beschikbaar
  • Positief effect op naamsbekendheid en vindbaarhei

Linkedin uitbesteden,

opzetten en evalueren.

Door te samenwerken met een LinkedIn marketing bureau zoals MvH Media kun je de juiste LinkedInstrategie toepassen. We beginnen bij het bepalen van de doelstelling en kijken welke doelgroep hier beste op aansluit. Wil je juist nieuwe klanten of ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Daarnaast bepalen we het budget en beginnen we met het creëren van content. Door de juiste advertenties te plaatsen, verhogen we het aantal conversies en genereren we meer verkeer richting je website. Nadat we strategie hebben uitgevoerd gaan we hem evalueren. 

zakelijk en persoonlijk

LinkedIn wordt vooral gezien als een zakelijk platform, maar op LinkedIn is het ook juist belangrijk om een persoonlijke kant te laten zien. Wat houdt jou bezig als ondernemer, welke plekken heb je bezocht en wie staat er eigenlijk achter het bedrijf. LinkedIn is een formeel platform om deze persoonlijke kanten van het bedrijf uit te lichten. Via LinkedIn kan je connected blijven met de gebruiker wat een positief effect heeft op loyaliteit en de betrokkenheid vergoot. 

Linkedin marketing bureau

mvh media

Wil jij ook profiteren van alle voordelen die LinkedIn marketing te bieden heeft? Je zou het alleen kunnen doen maar er zijn LinkedIn Marketing bedrijven zoals MvH Media die je graag hierbij helpen. Laat je LinkedIn Marketing uitbesteden en ga aan de slag met ons team van social media specialisten en behaal je gewenste resultaat.  

 

Meer interesse in Social Media Marketing? Laat ons team weten wat je doelstelling is! Dan gaan wij met ons gespecialiseerde team aan de slag om een succesvolle strategie te ontwikkelen en behaal jij meer uit je social media kanalen.