Facebook
marketing.

Social media is tegenwoordige overal en als bedrijf is het erg slim om Facebook marketing op te zetten. Social media is een verzamelnaam voor alle online platformen waar gebruikers informatie met elkaar kunnen delen. Facebook is het meest gebruikte social Media platform ter wereld. Facebook marketing biedt veel voordelen. Met ruim 17 miljoen Nederlandse en Belgische accounts heeft facebook een groot bereik binnen Nederland en België. Doordat Facebook vooral op mobiele apparaten wordt gebruikt zijn deze gebruikers altijd en overal bereikbaar. Facebook verzamelt veel persoonlijke gegevens waardoor de doelgroep goed in kaart te brengen is. Hierdoor zijn de advertenties doelgericht en is Facebook een relatieve goedkope manier van adverteren. Door verschillende doelgroepen met elkaar te vergelijken kunnen er nieuwe klanten bereikt worden. Met een stijging van het aantal volgers, likes en shares vergoot je de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf. Door middel van Facebook heeft je bedrijf ook directe interactie met de klant, wat positief bij kan dragen aan het imago van je bedrijf. Daarnaast is Facebook ook ideaal voor remarketing. Wij helpen je graag met het opzetten van een Facebookbedrijfspagina, bij het definiëren van je doelgroep en om juiste soort advertentie te plaatsen op Facebook.

De voordelen

  • Groot bereik in Nederland en België
  • Doelgroep kan goed in kaart worden gebracht
  • Doelgerichte advertenties
  • Goedkope manier van adverteren
  • Positief effect op zichtbaarheid en naamsbekendheid
  • Directe interactie met de klant
  • Ideaal voor remarketing

facebook uitbesteden

opzetten en evalueren.

Je kan je Facebook uitbesteden, zodat je met specialisten de beste Facebook strategie opzet. Facebook is een van de beste social mediakanalen om content mee te creëren. Gebruikers scrollen vaak even snel door hun newsfeed. Door je advertentie te plaatsen op de newsfeed is de gebruiker vaak niet bewust dat er geadverteerd wordt waardoor de boodschap natuurlijker overkomt. Dit kan je zelf doen, maar je kan ook je Facebook marketing uitbesteden. Wij helpen je graag bij het opzetten van een succesvolle Facebook strategie die bij je bedrijf past. Nadat we de juiste doelgroep, budget en soort advertentie bepaald hebben kunnen we de Facebook bedrijfspagina opzetten en evalueren, om zo het optimale resultaat te bereiken. 

De verschillende

social media kanalen.

pinterest

Naast Facebook Marketing kun je bij ons ook terecht voor Instagram marketing, LinkedIn marketing, Tiktok marketing en Snapchat marketing

facebook marketing

en remarketing.

Door samen te werken met een Facebook marketing bureau en content te creëren op facebook wordt je bereik vergoot, wat een positief effect heeft op de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf. Door dat de resultaten van je advertentie direct zichtbaar zijn en de klant makkelijk contact kan opnemen met je bedrijf vergoot dit de interactie met de klant, ook wel real time marketing genoemd. Daarnaast is Facebook ook ideaal voor remarketing. Het social mediakanaal maakt gebruik van de Facebook pixel die bijhoudt welke advertentie voor conversies zorgt. Door het opnieuw vertonen van de advertentie, wordt de gebruiker gestimuleerd om terug te gaan naar je website, wat zeer efficiënt is.

 

Facebook marketing uitbesteden

door een facebook marketing bureau.

Wil jij ook een groter bereik, meer volgers en directe interactie met de klant? Onze social media specialisten helpen graag bij het opzetten en evalueren van Facebook marketing om het gewenste resultaat te bereiken.

Actiever worden op social media? Wij helpen je graag bij het opzetten van social media Marketing. Laat aan onze social media marketing specialisten weten wat jouw doelstelling is en wij gaan aan de slag om dit gewenst resultaat te bereiken.