Display adverteren
& Remarketing.

Beeldadvertenties worden steeds belangrijker en daar kun je met display adverteren goed op inspelen. Effectief met online banners adverteren bij websites zoals Nu.nl, Telegraaf.nl, Buienradar en andere interessante websites. Deze beeldadvertenties vallen op en werken niet alleen ontzettend goed voor je naamsbekendheid, maar genereren ook meer websiteverkeer. Daarnaast kan jij je niet-geconverteerde verkeer opnieuw benaderen en retargeten. Met remarketing kun je dan je websiteverkeer stimuleren om die aankoop te realiseren en je doelen te behalen.

De voordelen

  • De juiste boodschap op het juiste moment
  • Boost je naamsbekendheid
  • Stimuleren en verhogen van conversies
  • Goedkope klikprijzen
  • Producten opnieuw onder de aandacht brengen bij potentiële klanten

Het inzetten van

display advertenties & remarketing

Wij werken met een displaynetwerk die een 98% internetverkeer dekkingsgraad heeft binnen Nederland en België. Onze specialisten kunnen direct op miljoenen websites, video’s en apps adverteren. Voordat we de display campagnes uitrollen, hebben wij samen met je besproken welke doelen we moeten behalen, wat het budget is en welke doelgroep we moeten targeten. Zo bepalen we meteen welke websites relevant zijn en waar we je advertenties goed onder je doelgroep kunnen brengen. Onze specialisten zorgen er dan voor dat alle ruimte op de websites wordt ingekocht. 

Aan de slag met

Display Advertising & Remarketing?

Betaal je nu nog te veel per klik en komen er te weinig conversies uit je display advertenties? Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag met het opzetten van de campagnes van A tot Z om je doelstellingen te realiseren. Zij volgen alle updates op de voet mee en kunnen je helpen met het realiseren van de conversies voor de laagst mogelijke kosten. Laat ons weten wat je doelen zijn en wij zorgen dan voor een op maat gemaakt plan.

Kennisbank