Google Ads specialist

Met Google Ads heb jij een krachtige tool in handen waarmee jij jouw doelgroep bereikt en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. In de onlinewereld van vandaag gaat alles snel en is zichtbaarheid extreem belangrijk. Google is de grootste zoekmachine en het overgrote deel van de mensen dat iets wil weten, zal dit eerst aan Google vragen. Gebruik jij Google Ads, dan sta jij bovenaan in de zoekresultaten van jouw doelgroep. Dikke kans dat er jij meer bezoekers op jouw website hebt doordat zij op jouw advertentie klikken. Bij MvH Media hebben we specialisten die precies weten hoe jij Google Ads op de juiste inzet. Zodat jij dit niet zelf hoeft te doen.

 

WAT IS GOOGLE ADS?

Ken je die fysieke reclameborden langs de (snel)weg? Google Ads zijn precies die reclameborden van de online snelweg. Bij Google denk je al snel aan de zoekmachine, want daar staan ze om bekend. Maar Google heeft meerdere tools om in te spelen op verschillende behoeftes. Waaronder de wens om bovenaan in de zoekresultaten van jouw doelgroep te komen staan. Hallo zichtbaarheid! Super makkelijk en ook nog eens goedkoop. Want jij betaalt alleen als er op jouw link wordt geklikt. Die link leidt de bezoeker natuurlijk naar jouw website.

 

HOE WERKT HET DAN?

Google Ads kun je vergelijken met het veilingmodel. Jij (of wij samen) bepalen de zoekwoorden voor jouw bedrijf waarna je vervolgens op die zoekwoorden gaat bieden. De hoogste bieder verschijnt in de zoekresultaten van hun doelgroep. Dat is de korte variant. In de praktijk doorloop je eerst een aantal stappen:

  • Het openen van een account en opzetten van diverse campagnes.
  • Grondig zoekwoordenonderzoek voor jouw dienst of product.
  • Opstellen en vormgeven van jouw advertentie.
  • Voorbereiding op de veiling. Jij stelt in welke zoekwoorden voor welke prijs je wil betalen.

Naar de veiling!
Zodra alles goed is ingericht en een gebruiker een zoekwoord ingeeft, wordt de veiling geactiveerd. Op basis van verschillende factoren wordt de volgorde van advertenties bepaald. Je bieding speelt een belangrijke rol, maar denk ook aan de kwaliteit en de relevantie van je advertentie. Wint jouw advertentie? Dat verschijnt jouw advertentie in de zoekresultaten van jouw doelgroep. Hoe dat eruitziet ligt aan de keuzes die jij in de eerdere stappen hebt gemaakt. Achter de schermen houd jij alles nauwlettend in de gaten om de gegevens te analyseren en je campagnes te optimaliseren.

Geen zin om het zelf uit te zoeken?

Is GOOGLE ADS VOOR MIJ?

Wij zeggen hier volmondig ja. Zodra jij een bedrijf hebt waarmee jij onder de aandacht wilt komen van jouw doelgroep, is Google Ads een eenvoudig platvorm met een groot bereik. Je kunt jouw advertenties op ieder moment bewerken, pauzeren en herstarten. En wat te denken van al die partnerwebsites? Websites als YouTube en Gmail horen ook bij Google wat jouw bereik dus alleen maar vergroot.

WAT KAN EEN GOOGLE ADS SPECIALIST?

Heel veel! Onze specialisten zijn echte experts in hun vakgebied. Zij weten alles over het beheren en optimaliseren van een Google Ads campagne. Met hun kennis zetten zij samen met jou een passende strategie op bij jouw wensen en doelstellingen. En natuurlijk jouw doelgroep. Uiteindelijk wil je zichtbaarheid onder jouw doelgroep voor het grootste succes. Daarom kijk je samen naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Jouw specialist, of liever gezegd partner, gaat daarna aan de slag met het selecteren van de juiste zoekwoorden, het structureren van jouw advertentiecampagne.

Je kunt natuurlijk zelf aan de gang met Google Ads. De laagdrempelige manier, hoeveelheid informatie online en de eenvoudige resultaten brengen al snel succes meer zich mee. Maar stel jezelf de volgende vraag: ‘Wil ik gemiddelde resultaten behalen of wil ik buitengewone successen behalen?’

JA! IK WIL EEN GOOGLE ADS SPECIALIST

Jij wil die buitengewone successen behalen. En wij zijn er voor jou. Onze Google Ads specialisten zijn jouw sleutel tot online succes. Gepassioneerd en ervaren binnen de wereld van online marketing zijn zij jouw partner als het gaat om de ins en outs van Google Ads. Zodat jouw bedrijf groeit en bloeit, terwijl jij je richt op het ondernemen.

Samen stellen we een strategie op die past bij jouw bedrijf. De technische vaardigheden zijn een belangrijk deel hiervan. De toewijding aan jouw succes is het magische ingrediënt. Met behulp van de juiste zoekwoorden, doelgroepen en advertenties zorgen wij ervoor dat jouw boodschap bij jouw potentiële klanten aankomt. De acties die worden uitgezet, houden we nauwlettend in de gaten. Zodat jouw campagnes altijd de juiste informatie bevatten en tijdig geoptimaliseerd worden. De belangrijke resultaten en inzichten, die ontvang jij van ons.

Wil jij je ook laten verrassen door onze Google Ads specialisten?

Kennisbank