MARKET

PLACES.

Marketplaces als Bol.com en Amazon zijn niet meer weg te denken uit de online retailbranche. Wanneer consumenten online op zoek zijn naar producten, begint hun zoektocht in de meeste gevallen (73%) al op een online marketplace. Vanwege de grote naamsbekendheid van deze shoppingplatformen en de vele miljoenen bezoekers is er een enorm potentieel bereik. Ook wanneer je je afzetgebied wilt vergroten naar bijvoorbeeld heel Europa, kunnen marketplaces je hier uitstekend bij helpen.

Breng jij jouw producten al onder de aandacht op Amazon.nl of Bol.com? Onze marketplaces specialist kijkt graag mee naar de mogelijkheden voor jouw producten op deze platformen.

De voordelen

  • Enorme vergroting van je potentiële doelgroep
  • Verkopen waar jouw (potentiële) klant al aanwezig is
  • Consumenten hebben een hoge koopintentie
  • Geen investeringen of kosten aan het bouwen/vertalen van webshop

Strategie, aanbod

en optimalisatie.

Wanneer je gaat starten met marketplaces dan is het erg belangrijk om je strategie te bepalen. Denk daarbij ook aan het productaanbod. Welke producten wil je via deze shoppingplatformen gaan verkopen? Als jouw producten eenmaal op de marketplaces staan is het de bedoeling dat deze ook bovenaan de vele duizenden resultaten komen van die marketplaces. Door middel van (feed) optimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat jouw producten ook daadwerkelijk bij het potentiële miljoenenpubliek terecht komen. Dit doen we door organische optimalisaties en de eventuele inzet van rendabele betaalde campagnes op de marketplaces. Marketplaces zijn erg flexibel: wil je je advertentie of kosten tussentijds aanpassen? Of experimenteren met een bepaald product? Dat kan allemaal!

Of je nu wilt starten of juist wilt opschalen met marketplaces, MvH Media kan je in iedere fase ondersteunen.

Wat kan MvH Media voor je betekenen:

  • Enorme vergroting van je potentiële doelgroep
  • Verkopen waar jouw (potentiële) klant al aanwezig is
  • Consumenten hebben een hoge koopintentie
  • Geen investeringen of kosten aan het bouwen/vertalen van webshop

Verkoop jouw producten

op marketplaces

Bereik een miljoenenpubliek door jouw producten te verkopen op marketplaces. Onze marketplaces specialist helpt je hier graag bij.