Market
places.

Marketplaces als Bol.com en Amazon zijn niet meer weg te denken uit de online retailbranche. Wanneer consumenten online op zoek zijn naar producten, begint hun zoektocht in de meeste gevallen (73%) al op een online marketplace. Voor tientallen miljoenen bezoekers in diverse Europese landen zijn de platformen uitgegroeid tot voorkeursplatformen, waarmee je jouw potentiële doelgroep direct te pakken hebt.

De potentie van de platformen is gigantisch, maar hoe zorg je ervoor dat deze potentie voor jouw onderneming ultiem benut wordt? Verkopen via marketplaces vraagt om een specialistische aanpak, anders dan andere e-commerce activiteiten. MvH Media ondersteunt tal van bedrijven om succesvol te verkopen via Amazon en bol.com met een breed aanbod aan marketplace diensten.

De voordelen

  • Enorme vergroting van je potentiële doelgroep
  • Verkopen waar jouw (potentiële) klant al aanwezig is
  • Consumenten hebben een hoge koopintentie
  • Geen investeringen of kosten aan het bouwen/vertalen van webshop

Strategie, aanbod

en optimalisatie.

Wanneer je gaat starten met marketplaces dan is het erg belangrijk om je strategie te bepalen. Als jouw producten eenmaal op de marketplaces staan is het de bedoeling dat deze ook bovenaan de vele duizenden resultaten komen van die marketplaces. Door middel van (feed) optimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat jouw producten ook daadwerkelijk bij het potentiële miljoenenpubliek terecht komen. Dit doen we door organische optimalisaties en de eventuele inzet van rendabele betaalde campagnes op de marketplaces. Marketplaces zijn erg flexibel: wil je je advertentie of kosten tussentijds aanpassen? Of experimenteren met een bepaald product? Dat kan allemaal!

VERKOPEN

VIA AMAZON

Start met verkopen op het grootste e-commerce platform van Europa! Amazon biedt enorme mogelijkheden, MvH Media helpt je om ook voor jou Amazon tot een succes te maken!

VERKOPEN

VIA BOL.COM

Boost jouw online omzet door te verkopen via het grootste e-commerceplatform in Nederland en België! MvH Media zorgt ervoor dat jouw Bol.com winkel een doorslaand succes wordt!

Verkoop jouw producten

op marketplaces

Bereik een miljoenenpubliek door jouw producten te verkopen op marketplaces. Onze marketplaces specialist helpt je hier graag bij.

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

Marketplaces

Marketplaces
Quincy Lagarde

De 6 Amazon trends 2021

Het jaar 2020 stond natuurlijk in het teken van COVID-19, wat ook de opkomst en groei van marketplaces verder versnelde. Anno 2020 zijn er al

Lees blog
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?