Marketplaces
Marketing.

Met marketplaces kun jij je producten onder de aandacht brengen bij je potentiële klanten met een hoge koopintentie, maar hoe doe je dat? Vele consumenten (73%) beginnen hun zoektocht vaak via online marktplaatsen om producten te bekijken en vervolgens te kopen. Je kunt je producten onder een grotere doelgroep brengen door het te verkopen op marktplaatsen, zoals Amazon of Bol.com. De potentie van deze platformen is ontzettend groot en dat kan je website een boost geven in verkeer én conversies. Onze marketplaces specialisten helpen je graag om je producten onder de aandacht te brengen bij grote en kwalitatieve doelgroepen binnen online marktplaatsen.

De voordelen

  • Ontzettend groot bereik
  • Trek de aandacht van je  doelgroep met een hoge koopintentie
  • Verkoop je producten waar je (potentiële) klant aanwezig is
  • Genereer meer verkeer en conversies met flexibel adverteren

Verleid je bezoekers

met advertenties op marketplaces

De marketplaces hebben een ontzettend groot bereik en de  bezoekers zijn al op zoek naar bepaalde producten die zij graag willen bekijken en kopen. Daarom is het belangrijk dat jij daar goed op inspeelt en de marktplaats bezoekers verleidt met je advertenties. Onze marketplaces specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen die zij gebruiken om je campagnes zo goed mogelijk te optimaliseren.  Maak gebruik van hun expertise en haal meer uit de online marktplaatsen, zoals meer kwalitatief verkeer en een hoger rendement. Zowel met marketplaces adverteren als organisch groeien.

Verkopen

op verschillende marketplaces

VERKOPEN

VIA AMAZON

Start met verkopen op het grootste e-commerce platform van Europa! Maak gebruik van de vele mogelijkheden die Amazon aanbiedt. Onze marketplaces specialisten kunnen jou helpen om van Amazon een succes te maken!

VERKOPEN

VIA BOL.COM

Boost jouw online omzet door te verkopen via het grootste e-commerceplatform in Nederland en België! Onze marketplaces specialisten helpen je graag om van je Bol.com winkel een doorslaand succes te maken!

Ga vandaag

aan de slag met Marketplaces

Bereik een miljoenenpubliek door jouw producten te verkopen via de online marketplaces en verleid je bezoekers door op het juiste moment aanwezig te zijn met je advertenties! Start met flexibel adverteren via deze marktplaatsen en genereer meer traffic én conversies. Neem contact met ons op en laat weten waar onze specialisten jou bij kunnen helpen.

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

Marketplaces

50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?