Zoekmachine
adverteren.

De afgelopen jaren is de zichtbaarheid van advertenties en shopping resultaten binnen Google enorm gegroeid. Google kent dan ook een prominentere plek toe aan de advertenties en de shopping resultaten ten opzichte van de organische resultaten. Ook het adverteren binnen Bing wordt steeds populairder. Door middel van de juiste strategie en uitvoering is het mogelijk om jouw website direct bovenaan de betaalde advertenties te tonen. Wij helpen je hier graag bij door te focussen op de juiste zoekwoorden en de juiste doelgroep en zo te sturen op de laagst mogelijke kosten per conversie.

De voordelen

  • Direct bovenaan in de zoekmachine, ook voor nieuwe websites
  • Specifieke targeting mogelijk (locatie, doelgroep, tijdstip)
  • Mogelijkheid om te sturen op ROAS of kosten per conversie
  • Geautomatiseerde biedstrategieĆ«n voor een beter resultaat

Sturen, meten en het

Rendabel maken van advertenties.

Door het actief onderhouden, analyseren en optimaliseren van jouw campagnes werken we naar de beste kosten per conversie toe. Dit doen we onder andere door middel van slimme search-campagnes en het gebruik van automatische biedstrategieƫn voor een beter resultaat

Zoekmachine adverteren

Hoogwaardige campagnes opgezet

door gecertificeerde SEA-specialisten.

Bij MvH Media werken we alleen met specialisten. Iedere expertise heeft zijn eigen specialisten. Onze SEA-specialisten houden zich dan ook alleen bezig met SEA-gerelateerde werkzaamheden, waardoor ze op de hoogte zijn van de laatste trends en deze dan ook direct kunnen toepassen. Daarnaast zijn ze ook gecertificeerd in Bing Adverteren en in de onderdelen van Google Ads: Zoeken, Display, Mobiel, Video en Shopping.

Google Marketing Partner
bing-ads
Amazon Advertising Partner

Tijd voor betere resultaten

met zoekmachine adverteren.

Betaal je nu ook te veel per klik en komen er niet eens relevante conversies uit je Ads campagnes? Laat ons weten wat jouw doelstelling is en samen gaan we focussen op de beste zoekwoorden, de juiste doelgroep en de laagste kosten per conversie voor je bedrijf.

veelgestelde vragen over

zoekmachine adverteren

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • LaatsteĀ ontwikkelingenĀ binnenĀ onlineĀ marketingĀ enĀ meer
  • Maximaal Ć©Ć©n keer per maand

Meer blogs over

zoekmachine adverteren

Zoekmachine Adverteren
Jorinda de Klerk

SEA Trends 2021

Benieuwd naar onze voorspellingen van trends op SEA gebied voor het komende jaar? Elk jaar voorspellen we op elk vakgebied de trends voor het komende

Lees blog
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?