SEA
marketing.

Direct bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines verschijnen zonder maanden tijd investeren? Met SEA marketing is dat mogelijk. SEA kennen we ook wel als Search Engine Advertising. Om jouw afgestemde advertenties te laten verschijnen bij jouw doelgroep draai je aan de juiste knoppen met SEA marketing. Waardoor jij nieuwe bezoekers naar jouw website trekt. Eenvoudig en met snel resultaat. Hoe je dit het beste inzet voor jouw bedrijf is afhankelijk van verschillende factoren. De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang je de weg maar kent. Ken jij die weg niet? Laat het ons weten. Onze specialisten helpen jou daar graag bij. 

WAT IS SEA?

Met SEA marketing of zoekmachine adverteren breng jij specifieke advertenties tegen betaling onder de aandacht van jouw doelgroep in de zoekmachines. Denk maar aan Google of Bing. Een gebruiker vult de zoektermen in en tadaaa! Jouw advertentie verschijnt bovenaan in de zoekresultaten. Hoewel dit een hele beknopte uitleg is, is dit wel wat de gebruiker aan de voorkant ervaart. Belangrijk om te onthouden is dat SEA marketing tegen betaling voor snelle resultaten zorgt. Overigens niet te verwarren met SEO, waarbij je op basis van andere pijlers op de langer termijn zonder betaling bovenaan in de zoekresultaten verschijnt.

Voor de beste marketingstrategie zijn we er bij MvH Media groot voorstander van om diverse kanalen met elkaar te combineren. Zo maak je gebruik van de optimale mix die past bij jouw bedrijf, wensen en doelgroep.

WAT KRIJG IK ALS IK SEA MARKETING INZET?

De mogelijkheden met SEA marketing zijn zo veelzijdig en de ontwikkelingen zijn bovendien volop in beweging. Daardoor past jouw invulling van SEA marketing altijd bij jouw wensen. Zet je SEA marketing op de juiste manier in, dan vergroot dit jouw online succes. Jij zet campagnes op waarna jouw advertenties verschijnen bij een vooraf gespecificeerde doelgroep. Voeren zij een zoekterm die past bij jouw campagne? Dan verschijnt jouw advertentie bovenaan in de zoekresultaten. Hallo zichtbaarheid! Hallo naamsbekendheid!

Naast de resultaten aan de voorkant, kun je ook nog eens heel effectief aan de achterkant de prestaties meten. Met gegevens over jouw advertenties, optimaliseer jij jouw lopende campagnes in een handomdraai.

 

DOE MIJ MAAR ADS

In verschillende situaties is SEA marketing bijzonder effectief. Of het ook voor jouw organisatie interessant is, hangt van verschillende factoren af. Voor startende bedrijven die snel hun merk willen laten groeien is het inzetten van Ads heel effectief. Op een eenvoudige manier genereer je zo snel zichtbaarheid en laat je jouw merk tussen de concurrentie opvallen. Speciale of seizoensgebonden aanbieding? Nieuw product gelanceerd? Zet jouw Ads aan om op een snelle manier jouw doelgroep op de hoogte te brengen. Beter nieuws nog, met de verschillende targetingopties zorg jij ervoor dat je een specifiek deel van jouw doelgroep bereikt. Dat verhoogt de kans op relevante bezoekers en conversies!

 

SEA-SPECIALISTEN VAN MVH MEDIA

Onze SEA-specialisten lezen en schrijven SEA. Zij zorgen ervoor dat jij optimaal resultaat haalt uit jouw SEA marketing. SEA is bijzonder effectief, mits je het op de juiste manier gebruikt. Dat je hiermee aan de gang wilt, dat begrijpen we. En wij helpen jou daar graag bij. Zodat jij SEA marketing inzet en jouw doelstellingen behaald!

Snel aan de slag met jouw SEA marketing?

Kennisbank