Display adverteren
& Remarketing.

Door middel van Display Advertising laat je jouw beeld advertentie zien op andere websites of apps, zoals bijvoorbeeld NU.nl, Buienradar.nl, Telegraaf.nl en andere interessante websites waar jouw doelgroep op te vinden is. Deze beeldadvertenties zijn aanklikbaar, waardoor bezoekers met een klik op de advertentie je website kunnen bezoeken.  Dit allemaal tegen een lage klikprijs. Display Advertising is niet alleen bedoeld om klikken naar de website te genereren, maar ook om naamsbekendheid te creëren. Er hoeft niet altijd op een banner geklikt te worden, maar door middel van Display Advertising zijn potentiële klanten wel je bedrijfsnaam tegen gekomen. Op deze manier kun je jouw doelgroep kennis laten maken met je product of dienst.

Heeft jouw doelgroep jouw website bezocht, maar zijn ze niet over gegaan tot aankoop? Schakel dan Remarketing in om de bezoekers terug te brengen naar je website. Wij helpen je graag bij het opzetten van Display Advertising & Remarketing. MvH Media hanteert een displaynetwerk welke een dekkingsgraad heeft van 98% voor internetverkeer in Nederland en België.

De voordelen

  • Creëert zichtbaarheid van je website in iedere fase van de customer journey
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Gerichte targeting op jouw doelgroep
  • Goedkope klikprijzen
  • Producten opnieuw onder de aandacht brengen bij potentiële klanten
  • Verhoging van het conversieratio en de conversies

Onderzoek, ontwikkeling en het

inzetten van Display Advertenties & Remarketing.

Als eerst doen we uitgebreid onderzoek naar je doelgroep. Zo kunnen we bepalen op welke websites je doelgroep te vinden is en waar we de beeld advertenties moeten laten zien. Afhankelijk van je doelstellingen en budget ontwikkelen we een Display en/of Remarketing campagne op maat. Vervolgens ontwikkelt onze designer de Display Advertising banners naar jouw wens. Na het inkopen van de bannerruimte kunnen we aan de slag met het optimaliseren en het beheren van je campagnes tegen een zo laag mogelijke klikprijs.

Aan de slag met

Display Advertising & Remarketing?

Betaal je nu ook te veel per klik en komen er niet eens relevante conversies uit je Ads campagnes? Laat ons weten wat jouw doelstelling is en samen gaan we focussen op de beste zoekwoorden, de juiste doelgroep en de laagste kosten per conversie voor je bedrijf.