Google Ads bureau

Wil jij Google Ads op de juiste manier inzetten om jouw bedrijfsdoelen te behalen? Op een snelle manier niet leads of klanten genereren? Of een campagne lanceren die perfect aansluit bij je doelgroep? Een Google Ads bureau helpt je met het inzetten van de meest relevante campagnes. Bij MvH Media weten we wat nodig is om jouw campagne effectief in te zetten! Onze specialisten hebben veel ervaring met het laten groeien van een breed scala aan bedrijven en branches. Zo weten we wat nodig is om jouw bedrijf online te laten groeien en een optimale winstgevendheid te behalen.

Waarom een Google Ads bureau?

Iedere organisatie is uniek. Dit betekent dan ook dat iedere onderneming een eigen en unieke aanpak nodig heeft. Wij helpen ondernemers met het uitdenken van een relevante marketing strategie. We gaan samen in gesprek om jouw organisatie, bedrijfsdoelen en doelgroep zo gedetailleerd mogelijk in kaart te brengen en te kijken hoe we de meeste vertoningen, klikken of conversies kunnen behalen.

Google Ads werkt voor ieder bedrijf. De grote vraag is hoe het voor jouw bedrijf het beste werkt. Wanneer je een campagne opzet zonder de juiste strategie kan je in korte tijd veel geld verliezen aan niet relevant verkeer. De juiste inzet is dan ook noodzakelijk om bij jouw doelgroep zichtbaar te zijn. Met onze kennis en ervaring helpen we je graag bij het gehele traject.

Zelf doen of uitbesteden?

Of je Google Ads zelf gaat doen of uitbesteden is afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel tijd heb je beschikbaar, vind je het een interessant onderwerp, hoe snel je het onder de knie krijgt en ben je bereid risico te nemen.

Heb je veel tijd, interesse en ben je bereid een risico te nemen en leergeld te investeren. Dan is het zeker mogelijk om zelfstandig je Google Ads te beheren. Het is goed om een Google Ads coach te nemen en de Google Ads opleiding te volgen om zo geïnformeerd mogelijk van start te gaan.

Heb je geen zin en tijd om in de studieboeken te duiken en wil je zo snel mogelijk een zo goed mogelijk resultaat? Dan kan je beter kiezen voor de hulp van een Google Ads bureau. Wij nemen de opzet, strategie en beheer volledig voor je uit handen. Veranderen er product, diensten of doelstellingen dan passen wij de campagnes daar op aan. Alles om voor jouw bedrijf het hoogste rendement te behalen.

Onze werkwijze

Hoe gaan we de doelgroep bereiken? Wat spreekt de doelgroep aan en wat juist niet? Welke soort campagnes hebben we nodig? En welke strategie zetten we in? Er komt een hoop kijken bij het inzetten van relevante campagnes. Om de beste resultaten te behalen, lopen we een aantal stappen.

Opstart

Tijdens de opstart gaan we met elkaar in gesprek om je onderneming, doelen en verwachting in kaart te brengen. Aan de hand van dit gesprek kunnen we bepalen wat er nodig is om het doel te bereiken.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek analyseren we hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken. Zo gaan we kijken welke zoektermen zij gebruiken die vergelijkbaar zijn met het product of dienst die je aanbiedt. Waar liggen nieuwe kansen waar en kunnen we de doelgroep bereiken. Is dit in het hele land of misschien wel in een kleine regio? Daarnaast toetsen we de haalbaarheid van de gestelde doelen en geven we een passend advies.

Optimalisatie

Tijdens het optimaliseren sturen we de lopende campagnes bij. Wordt de campagne op de juiste zoektermen en platformen getoond? Sluiten de advertentieteksten aan bij de verwachting van de doelgroep en waar liggen nieuwe kansen? Door de optimalisaties wordt de campagne stap voor stap steeds beter.

Evaluatie

Tijdens de evaluatie kijken we samen naar de resultaten. Zien we kansen om verder te groeien of gaan we voor een optimale ROAS? Samen kijken we waar we staan en naar de toekomst. De online marketing wereld gaat snel en om deze reden houden we kort contact en blijven we evalueren om het optimale uit jouw budget te halen.

Daag onze specialisten uit

Hebben we een match? We gaan graag met je in gesprek waar jouw doelen liggen en dan zorgen we er samen voor dat we de groei van jouw organisatie behalen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en de mogelijkheden.

Kennisbank