Zoekmachine
optimalisatie.

Wil jij je vindbaarheid vergroten met zoekmachine optimalisatie (SEO)? Met SEO creëer je meer bezoekers naar je website zonder gebruik te maken van advertenties binnen zoekmachines. Het is een langetermijn strategie met langdurige organische effecten, maar het wachten is het zeker waard. Je krijgt er namelijk meer relevante bezoekers en conversies voor terug. Met de juiste strategie en uitvoering is het mogelijk om die topposities te veroveren én je website bovenaan de organische zoekresultaten te tonen. 

De voordelen

  • Gratis klikken van relevante bezoekers
  • Groeiend verkeer naar je website
  • Vergroot de vindbaarheid én autoriteit van je website 
  • Verbeter de overall kwaliteit van je website

Zoekmachine optimalisatie,

wat houdt het in?

Met zoekmachine optimalisatie zorg je voor organisch én relevant verkeer naar je website. Je gaat aan de slag met het veroveren van onbetaalde topposities en zorgt ervoor dat direct vindbaar bent op de zoekintentie van je doelgroep. Elke website is anders en zo ook die van jou, waardoor wij op maat werken voor elke klant. Zo kunnen wij kijken wat je website nodig heeft en waar we mee gaan starten. Denk aan een zoekwoordenonderzoek en menustructuur die onze SEO specialisten gaan evalueren. Zij weten de pijnpunten van je website eruit te halen en een mooi op maat gemaakt plan te presenteren om zo de meest optimale resultaten uit je website te behalen. Houd wel in het achterhoofd dat het een duurzame strategie is met langdurige effecten. 

Content, techniek

én autoriteit

Binnen zoekmachine optimalisatie houden wij rekening met de drie pijlers, namelijk content, techniek en autoriteit. Deze drie elementen zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat je website organisch beter gevonden wordt. Om op de juiste zoektermen gevonden te worden, is het belangrijk dat de zoektermen verweven zijn in de content van je webpagina’s. Verder wil je dat de techniek van de website goed in elkaar zit, zodat de basis van je website goed staat. Daarnaast is het belangrijk dat je zoektermen gaat stijgen in posities en zo de topposities gaat veroveren. Daar komt een stukje linkbuilding bij kijken om dat te realiseren wat een arbeidsintensief en oneindig proces is.

Waarom aan de slag

met SEO specialisten van mvh media?

Sta je nog niet bovenaan in Google? Genereert je website nog niet genoeg relevante bezoekers en wil je SEO uitbesteden? Dan gaan onze specialisten graag de uitdaging aan. Onze specialisten zitten niet stil en weten de ins en outs binnen zoekmachine optimalisatie. Wij willen je graag helpen met het behalen van de topposities, meer relevant verkeer en organische conversies. Laat ons weten wat je doelstellingen zijn en dan zorgen wij voor een op maat gemaakt advies.

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

zoekmachine optimalisatie

50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?