Zoekmachine
optimalisatie.

De organische vindbaarheid voor een website is en blijft belangrijk. Zoekmachine optimalisatie is vaak een langetermijn traject, maar je krijgt er dan ook een langdurig effect voor terug. Namelijk: een hogere vindbaarheid, meer verkeer, meer autoriteit en meer conversies. En dit allemaal zonder betaald te adverteren. Door middel van de juiste strategie en uitvoering is het mogelijk om jouw website bovenaan de organische zoekresultaten te tonen. Wij helpen je hier graag bij door te focussen op de juiste zoekwoorden met de juiste content en door  het verhogen van de autoriteit door middel van Linkbuilding. Daarnaast sturen we ook op de techniek van jouw website om je zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten. Wil je beter lokaal gevonden worden? Ook dan helpen we je met lokale SEO.

De voordelen

  • Gratis klikken van relevante bezoekers
  • Vergroot de vindbaarheid van je website
  • Vergroot de autoriteit van je website
  • Verbetert de overall kwaliteit van je website

Content, techniek

& authoriteit.

Techniek, content en autoriteit zijn die drie pijlers van SEO. De techniek van de website vormt het fundament voor een goede organische vindbaarheid. Onze SEO-experts voeren een grondige check uit met aanbevelingen voor de webbouwer. Daarnaast is geoptimaliseerde content, zoals tekst, afbeeldingen en video’s onmisbaar voor een goede organische vindbaarheid. En zeker niet onbelangrijk is het vergroten van de autoriteit van de website. Dit is een erg arbeidsintensief proces wat oneindig is.

Organische topposities opgezet

door gecertificeerde SEo-specialisten.

Bij MvH Media werken we alleen met specialisten. Iedere expertise heeft zijn eigen team aan specialisten. Onze SEO-specialisten houden zich dan ook alleen bezig met SEO-gerelateerde werkzaamheden. Zij schrijven zelf de content, doen zelf aan linkbuilding en voeren dan ook zelf de technische check uit. Er is geen sprake van een aparte content afdeling of techniek afdeling, waardoor er eventuele ruis op de lijn kan ontstaan. Zij voeren zelf alles uit. Ook zijn ze op de hoogte van de laatste trends en kunnen deze dan ook direct toepassen. Daarnaast zijn ze ook gecertificeerd in de onderdelen van Google: Analytics en Tag Manager.

Hogere organische vindbaarheid

met zoekmachine optimalisatie bureau mvh media

Sta je nog niet bovenaan in de organische zoekresultaten en wil je de SEO uitbesteden? Laat ons weten wat jouw doelstelling is en dan gaan wij als zoekmachine optimalisatie bureau aan de slag met de focus op de techniek, de content en de autoriteit voor je bedrijf. 

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie
Stijn Bergmans

SEO Trends 2021

Zoals ieder jaar voorspellen we graag de SEO trends van het komende jaar. Vorig jaar voorspelden we o.a. een stijging van Lokale SEO, meerdere Structured

Lees blog
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?