Snap Originals

Snap Originals zijn exclusieve shows en series die speciaal zijn ontwikkeld voor het Snapchat-platform. Deze content wordt geproduceerd door vooraanstaande producenten en is te bekijken in de ‘Discover’-sectie van Snapchat. De shows zijn kort, meestal niet langer dan vijf minuten per aflevering, en zijn geoptimaliseerd voor mobiele weergave.

Hoe worden Snap Originals gebruikt?

Bedrijven kunnen profiteren van Snap Originals door te adverteren tijdens deze shows. Dit kan worden gedaan door middel van ‘Commercials’, dat zijn niet-overslaanbare videoadvertenties van zes seconden die tijdens de Snap Originals worden afgespeeld. Daarnaast kunnen bedrijven gesponsorde content creĆ«ren die in de Discover-sectie wordt weergegeven naast de Snap Originals.

Verder kunnen bedrijven door middel van Augmented Reality (AR) lenzen en filters interactieve ervaringen aanbieden die gerelateerd zijn aan specifieke shows. Deze functies kunnen gebruikers helpen om op een leuke en betekenisvolle manier verbinding te maken met het merk.

Waarom zijn Snap Originals belangrijk voor Social Media Marketing?

Snap Originals bieden bedrijven een unieke kans om hun merk onder de aandacht te brengen bij een jong en betrokken publiek. Door te adverteren tijdens deze populaire shows, kunnen bedrijven de zichtbaarheid en bekendheid van hun merk verhogen.

Daarnaast kan het gebruik van AR lenzen en filters in combinatie met Snap Originals bedrijven helpen om een diepere connectie met hun doelgroep op te bouwen. Door gebruikers te voorzien van interactieve en boeiende ervaringen, kunnen bedrijven hun betrokkenheid en merkloyaliteit vergroten.

Verder kunnen Snap Originals bedrijven voorzien van waardevolle inzichten in het gedrag en de voorkeuren van hun doelgroep. Door het analyseren van de interacties en respons op hun advertenties en gesponsorde content, kunnen bedrijven hun marketingstrategie verder optimaliseren.

Kennisbank