Shopping Today 2024

Shopping Today is het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden. Tijdens het event geven meer dan 70 topsprekers uit de sector sessies over uiteenlopende onderwerpen. Van customer journey en opkomende technologieën zoals AI en voice, tot aan het optimaliseren van je webshop. Met Shopping Today word je klaargestoomd voor de digitale toekomst.

Inspiratie

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in de online retailsector. Op Shopping Today krijg je in één dag waardevolle inzichten die je voorbereiden op de toekomst. Doe inspiratie op en blijft bij in de snel evoluerende e-commercesector.

Leren

ShoppingToday biedt jou een uitgelezen kans om te leren van anderen, te ontdekken welke strategieën en tactieken succesvol zijn gebleken, en inzichten te verwerven die direct toepasbaar zijn op jouw eigen e-commerceactiviteiten.

Netwerken

Kom in contact met andere professionals uit de e-commercesector. Shopping Today biedt een dynamische omgeving waarin je waardevolle nieuwe contacten te leggen, die inzichten en advies bieden om jouw e-commerceactiviteiten te versterken.