Marktplaats adverteren

Ben jij een zakelijke verkoper die meer uit zijn verkopen op Marktplaats wil halen? Marktplaats Zakelijk biedt verschillende mogelijkheden om in contact te komen met een groot, koopgericht publiek van miljoenen gebruikers. Hier vind je een overzicht van de verschillende advertentiemogelijkheden van Marktplaats Zakelijk. Het team van MvH Media adviseert je graag over de beste oplossing voor jouw bedrijf of dienst.

 

Advertentiemogelijkheden van Marktplaats Zakelijk

Of je nu producten wil verkopen, je naamsbekendheid wil vergroten, auto’s wil verkopen of diensten aanbiedt. Marktplaats biedt verschillende mogelijkheden die het adverteren van jouw producten of diensten makkelijker maakt en de online verkopen bevorderen:

Marktplaats Pro (Admarkt): een snelle en simpele manier om zeer doelgericht je producten te verkopen, je naamsbekendheid te vergroten en meer verkeer naar jouw (web)winkel te genereren.

Marktplaats Aanbieding: creëer direct maximale aandacht voor jouw product of dienst bij een publiek dat actief op zoek is naar aanbiedingen. Betaal enkel voor behaalde resultaten!

Marktplaats Extra: geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om jouw advertenties extra op te laten vallen en te onderscheiden van andere aanbiedingen door middel van een persoonlijke verkooppagina.

Marktplaats Media: verleid jouw klanten nog kort voor het koopmoment met online banners. Keuze uit grote rich Media banners tot gerichte banners, waarmee je jouw doelgroep gericht kunt beïnvloeden in hun koopproces.

Marktplaats Automotive: biedt autobedrijven de mogelijkheid om nieuwe en gebruikte auto’s te verkopen of om hun merk te versterken bij 1 miljoen maandelijkse autokopers. Marktplaats Automotive is de grootste autoshowroom van Nederland.

Marktplaats Diensten en Vakmensen: Marktplaats brengt je direct in contact met bezoekers die zoeken naar de juiste, beste en meest betrouwbare diensten en vakmensen. Vind snel en gemakkelijk jouw nieuwe klus.

Zakelijke verkopers op Marktplaats

Ben jij een zakelijke verkoper die meer uit zijn online verkopen op Marktplaats wil halen? Maak dan gebruik van advertenties op Marktplaats. Bij Marktplaats kan je als zakelijke verkoper op 2 manieren je advertenties plaatsen: adverteer zoals je dat gewend bent bij Marktplaats met Marktplaats Standaard of ga voor meer opties met Marktplaats Pro. 

Adverteren met Marktplaats Standaard

Adverteren zoals je gewend bent? Kies dan voor Marktplaats Standaard. Marktplaats Standaard is voor zakelijke verkopers die zekerheid willen over hun advertentiekosten. Wil je jouw advertenties extra laten opvallen, dan kun je ervoor kiezen om een van de pakketten met extra’s toe te voegen. Of geef jouw advertenties tijdelijk meer aandacht met een booster. Met Marktplaats Standaard kun je gebruik maken van gratis advertenties of kun je per advertentie betalen in de betaalde rubrieken. Je kunt je advertenties vooraf betalen, waardoor je zekerheid hebt over de kosten. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Daarnaast is het adverteren met Marktplaats Standaard eenvoudig, zelfs als je niet veel ervaring hebt op het gebied van marketing.

Adverteren met Marktplaats Pro (Admarkt)

Ben jij een zakelijke verkoper die meer wil bereiken op Marktplaats? Dan is Marktplaats Pro (Admarkt) iets voor jou. Plaats jouw advertenties op de meest bekeken plaatsen van Marktplaats en leidt potentiële klanten eenvoudig naar jouw webshop. Met Marktplaats Pro bepaal jij het bedrag dat je wilt betalen per klik (dit kan al vanaf €0,01), en je betaalt alleen wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. Je betaalt dus alleen voor echte klikken. Met Marktplaats Pro kun je jouw complete aanbod snel en efficiënt adverteren. Je hebt de mogelijkheid om geautomatiseerd te adverteren of om het adverteren uit te besteden aan ons. Tot slot, bij Marktplaats Pro hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten, zoals opstartkosten, contractkosten. Bovendien is er geen minimum contractduur wat betekent dat je kunt stoppen wanneer je wilt.

API en feed

Voor zakelijke verkopers die een breed assortiment hebben, is snelheid en effectiviteit essentieel om de beste resultaten te behalen. Met Marktplaats Pro kun je daarom ook gebruikmaken van geautomatiseerd adverteren via een API of feed koppeling. Hiermee kun je snel het volledige productaanbod van jouw webshop als Pro-advertenties op Marktplaats plaatsen. Op deze manier hoef je niet handmatig advertenties per product aan te maken, maar kun je dit regelen via een API of feed koppeling. Dit versnelt niet alleen het plaatsen van advertenties,  maar ook het doorvoeren van wijzigingen kan geautomatiseerd plaatsvinden. Dit bespaart uiteraard veel tijd.

  • API: beheer advertenties door middel van een directe API koppeling tussen het aanbod in jouw webwinkel en Marktplaats. Hiermee is jouw aanbod altijd up-to-date.
  • Feed: beheer advertenties door middel van het koppelen van een feed (een bestand dat alle vereiste informatie bevat om Marktplaats Pro advertenties op te stellen vanuit de webwinkelsoftware) die dagelijks wordt ingeladen en vervolgens wordt verwerkt.

Marktplaats adverteren uitbesteden aan MvH Media

In de dynamische wereld van online marketing volgen innovaties elkaar in rap tempo op, wat het een uitdaging maakt om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij MvH Media helpen wij je graag met deze uitdaging. Onze ervaren Marketplaces specialisten zullen de beste strategie voor jou bepalen om een effectieve campagne op te zetten. Door een sterke strategie te combineren met de juiste producten vergroten we de kans op succesvolle verkopen van jouw producten. Bovendien bespaar je kostbare tijd door de expertise van onze specialisten in te schakelen. Zij zullen een succesvolle campagne voor jouw bedrijf creëren, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

Wil je persoonlijk advies over adverteren op Marktplaats? Bij MvH Media staan onze specialisten altijd voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op.