Zoekmachine adverteren - Rendabele SEA campagnes? - MvH Media
347744
page,page-id-347744,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_350, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Zoekmachine adverteren

Adverteer op zoekmachines en verbeter direct de vindbaarheid van je website.

Hoe beter je website zichtbaar is binnen de zoekmachines, hoe meer potentiële (nieuwe) klanten je kunt bereiken. Search Engine Advertising (SEA), ook wel zoekmachine adverteren genoemd, is de term voor het adverteren van jouw website in zoekmachines. Zoekmachine adverteren is van belang om te groeien in het aantal bezoekers, omzet, transacties en leads voor je website, zonder dat je daarvoor lang moet wachten.  MvH Media bedenkt, helpt en voert verbeteringen uit waardoor jouw advertentiecampagnes beter presteren en winst opleveren.

betaald adverteren
Zoekwoorden.

Welke zoekwoorden zijn belangrijk? Op welke zoekwoorden wil je beter gevonden worden? Welke zoekwoorden gebruiken jouw potentiële klanten? Gebruik je op dit moment de juiste zoekwoorden? Welke zoekwoorden gebruiken je concurrenten? Het kiezen van de juiste zoekwoorden is essentieel in een goede zoekmachine adverteren strategie. Daarom besteden we graag veel aandacht aan dit proces. We maken inzichtelijk wat de potentie is op deze zoekwoorden en of jouw klanten inderdaad deze zoekwoorden gebruiken.

Advertenties ontwerpen.

Eenmaal de juiste zoekwoorden bepaald? Dan is de volgende stap het schrijven van advertenties. Dit lijkt simpel, maar vergis je niet; er zijn vele factoren die het succes van een advertentie bepalen. Door onze kennis en ervaring weten we een heel groot gedeelte van deze factoren. Samen met jou, die de vaktechnische kennis heeft, stellen we advertenties op die relevant verkeer naar je website sturen.

Structureren, optimaliseren & expretimenteren.

De zoekwoorden en advertenties staan klaar. Zaak is om nu van alles een geheel te maken en daadwerkelijk je advertentiecampagnes te gaan structureren. We gaan nu graag samen met jou de strategie bespreken voor het zoekmachine adverteren. Wat is het doel van de campagne? Welke producten of diensten dienen de focus te hebben? Hoe verdelen we het budget? Een goede campagne staat nooit direct van het begin. Door te experimenteren met verschillende advertenties, zoekwoorden en biedingen trachten we de beste manier te vinden om te adverteren. De campagnes worden constant geoptimaliseerd wat er uiteindelijk toe zal leiden dat er een dijk van een campagne staat die een toegevoegde waarde heeft voor je website.

Eindeloos veel mogelijkheden!

Adverteren met zoekwoorden is niet het enige dat mogelijk is. Zo zijn er diverse andere kanalen die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Zo is er Google Shopping, waarmee je producten direct in de zoekmachineresultaten kunt laten zien. Display Advertising waarmee je visuele advertenties kunt tonen op het Display Netwerk van Google en een heel specifieke doelgroep kan targetten. Remarketing waarmee je bezoekers van je website opnieuw kunt bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos en elk kanaal vereist een andere strategie en aanpak. Welke opties voor jou het beste zijn bespreken we graag.

Meer zoekmachine adverteren (SEA)

Versla je concurrentie met een goede advertentiecampagne binnen de zoekmachines. Verhoog je positionering binnen de zoekmachines en scoor met extra relevante bezoekers. Onze ervaren SEA specialisten staan dagelijks vele websites bij om hun campagnes te verbeteren. We maken onze werkzaamheden vanaf het begin inzichtelijk en gezamenlijk bepalen we de juiste doelstellingen voor een bepaalde periode. Een goede zoekmachine adverteren strategie is noodzakelijk om in korte tijd te groeien in het aantal bezoekers, omzet, leads en meer.

Gezamenlijk groeien door een goed doordachte en uitvoerbare zoekmachine adverteren strategie? Vraag vrijblijvend een adviesrapport specifiek voor jouw website aan en ontdek de mogelijkheden.

sea

Meetbaar & stuurbaar

Vanuit ons adviesrapport tot de maandelijkse besprekingen, alles wat we doen is meetbaar en wordt daarmee stuurbaar. Gezamenlijk sturen we aan op resultaat en bekijken we de objectieve data om vanuit daar de juiste vervolgstappen te bepalen.

SEA technieken & Tools

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEA) hebben we veel tools en technieken in huis om elke nieuwe vraagstelling op het gebied van zoekmachine optimalisatie aan te pakken. We gebruiken diverse externe en interne tools die zichzelf hebben bewezen waarmee we razendsnel resultaat kunnen behalen.

Één contactpersoon, één team specialisten!

Altijd staat jouw vaste contactpersoon bij MvH Media klaar voor raad en daad. Geen onnodige schakels met accountmanagers of andere medewerkers. Rechtstreeks communiceren over het verloop van jouw SEA strategie en de behaalde resultaten. Jouw vaste contactpersoon wordt ondersteund door een team van SEA specialisten die op de achtergrond meedenken om het optimale uit de zoekmachine optimalisatie te benutten.

Gecertificeerd en up-to-date

De technieken achter SEO veranderen razendsnel. Of het nu een nieuwe update betreft in het algoritme van Google of juist een nieuwe functie binnen Google Analytics. Bij MvH Media werken alleen gecertificeerde collega’s aan jouw zoekmachine optimalisatie. Om onze kennis up to date houden hebben we diverse in- en externe kennissessies welke we bijwonen of juist organiseren. Zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste SEO bevindingen!

Focus op resultaat!

Als team hebben we een 100% focus op het behalen van de doelstellingen achter de zoekmachine optimalisatie strategie. Immers, zonder resultaat geen basis voor een verdere samenwerking. We zijn dan ook 100% gefocust op het behalen van het maximale resultaat uit de zoekmachine optimalisatie inspanningen!

Meer Zoekmachine adverteren