Online marketing
uitbesteden.

Wij krijgen 4,7 sterren op 26 reviews in Google

Online zichtbaarheid in een online wereld vraagt om online marketing. Dat is een hoop online, maar bedrijven en bedrijfsactiviteiten zijn dan ook in de afgelopen jaren naar de online wereld verplaatst. Om jullie doelgroep op een effectieve manier te bereiken, is het dan ook van belang om het bedrijf online op de kaart te zetten. Om dat goed te doen, niets te vergeten en een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen, heb je een partner nodig die dat voor jou doet. Zodat je met een gerust hart je online marketing uitbesteed. MvH Media is die partner in online marketing voor jou. Jij richt je op jouw bedrijf en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf groeit. Qua zichtbaarheid, in leads en conversies.

Interesse? Lees dan vooral verder of vraag direct een gratis online marketing analyse aan!

Vraag nu een GRATIS online marketing analyse aan!

  emerce-top100_2023

  Emerce 100

  Middelgrote marketingbureaus
  fd_gazellen_2021

  FD Gazellen Award

  2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
  dsa-awards-22

  Dutch Search Awards

  13 nominaties in diverse categorieën
  beste-seo-consultant_dsa21

  Beste SEO consultant

  Stijn Bergmans, 2x op rij "Beste SEO consultant" bij de Dutch Search Awards
  F50_logo_wb_grijs

  Technology Fast 50

  Genomineerd voor de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in 2021!
  fonk_200x200

  Fonk150

  Uitgeroepen tot FONK150 Best Agency of the Year.

  WAAROM ZOU IK MIJN ONLINE MARKETING UITBESTEDEN?

  Omdat wij de afgelopen jaren zoveel ervaring hebben verzameld, zodat jij met een gerust hart jouw online marketing aan ons kunt toevertrouwen. Niet alleen hebben we een bak ervaring, we hebben ook nog eens alle specialisaties onder één dak in huis. 

  Heb jij iemand rondlopen die voor de online marketing zorgt? Dat is fantastisch. Heb je dat niet? Dan weten wij dat het veel werk is om er ”even” bij te doen. Maar ook al heb jij iemand rondlopen, of ben jij diegene die de online marketing verzorgt, dan nog kan het uitbesteden van je online marketing lucratief zijn. De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en de concurrentie neemt ook nog eens toe. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw online marketing op rolletjes loopt én voor het best mogelijke resultaat zorgt? Daarvoor schakel je ons in. De voordelen van online marketing uitbesteden:

  • Je bespaart heel veel tijd, die je weer aan andere zaken kunt besteden.
  • Je bespaart kosten! Investeringen doe je met het oog op rendement, weet je nog?
  • Je hebt directe toegang tot experts en specialisten.
  • Wij zorgen voor de technologie en tools. Zodat jij de beste gebruikt zonder hoge kosten.
  • Optimaal resultaat, omdat wij weten wat werkt en wat niet werkt. 
  • We kunnen je in zo’n beetje alles inzicht geven, dat is niet alleen heel leuk, maar geeft ook unieke inzichten en een voorsprong op jouw concurrenten. Data-driven marketing noemen we dat.

  Hoe helpen wij jou online marketing?

  Stap 1
  Uitgebreide analyse

  We trappen af met een uitgebreide analyse van de branche, doelgroep en concurrentie. Zo onderzoeken we de best mogelijke strategie en kanalen die hiervoor ingezet kunnen worden. 

  Stap 2
  Plan van aanpak

  In het plan van aanpak bepalen we de doelen waar we naar toe willen groeien, stippelen we de strategie concreet uit en bespreken we de priorisering van  het actieplan. 

  Stap 3
  Maandelijkse update

  Maandelijks bespreken we met elkaar de resultaten van de afgelopen periode en bespreken we de focus van de komende periode.

  MVH MEDIA BUNDELT ALLE KRACHTEN VOOR JOUW BESTE ONLINE MARKETING

  Ons team van specialisten is ambitieus en bestaat enkel uit vakmensen. Iedereen heeft een eigen specialisatie en ondertussen werken we heel fijn met elkaar samen. Voor ons is dat hartstikke leuk, voor jou van grote meerwaarde. Zo krijg jij van onze specialisten onverdeelde aandacht op het gebied van die specifieke expertise. Naast die aandacht voor jou, hebben zij alle aandacht voor de ontwikkelingen in de markt en op hun vakgebied. Dus alle kennis is nog eens hartstikke up-to-date. Van zoekmachine optimalisatie en email marketing tot social media marketing. Met de juiste strategie doen wij er alles aan om jouw bedrijf online te laten groeien. 

  WAAROM JOUW ONLINE MARKETING UITBESTEDEN BIJ MVH MEDIA?

  Oké, we hebben je overtuigd om je online marketing uit te besteden, maar waarom zou je dat bij MvH Media doen en niet bij dat bureau bij je om de hoek? Het uitbesteden alleen geeft je natuurlijk diverse voordelen die elk bureau je kan bieden. We hebben echter diverse voordelen die je echt alleen bij ons vindt.

  Uniforme aanpak en gemak

  Je krijgt alles onder één dak, dus dat betekent voor alles eenzelfde aanpak. Dan hoef jij niet te wisselen tussen het een en het ander. Sterker nog, je hoeft je hier helemaal geen zorgen over te maken, want veel zaken overleggen wij alvast intern met elkaar. Waardoor jij alleen de hoognodige communicatie en informatie krijgt. Zien wij kansen voor jouw bedrijf? Dan overleggen we alvast de mogelijkheden voor jullie, zodat je alle informatie in één keer krijgt. Jij zocht meer uren in een dag? Hiermee zetten we vast een stap in de juiste richting. 

  Data-driven

  Data is ook wel het nieuwe goud. Bij MvH Media gaan we data-driven aan de slag. Dat betekent dat we met de meest geavanceerde systemen en tools de waardevolle informatie filteren en verwerken tot iets wat jij ook snapt. Zodat we niet alleen allemaal weten waar we over praten, maar ook een effectieve marketingstrategie ontwikkelen. En de concurrent een stap voor blijven terwijl jullie die gewenste groei realiseren. 

  Ieder zijn eigen expertise

  Voor ons heel normaal, maar vergeleken andere bureau’s zijn we weer heel uniek. Bij ons heeft namelijk iedereen zijn eigen expertise. De een zit heel de dag mailings te versturen en de andere verdiept zich in diverse Ads campages. Wat het voordeel voor jou is? Wij werken sneller, hebben meer ervaring en behalen betere resultaten op ieder vakgebied. Dat zeggen we niet alleen, nee, we krijgen er zelfs prijzen voor. Zo hebben we de beste SEO specialist van 2022 en 2023 in huis en winnen ieder jaar verschillende DSA awards in de verschillende vakgebieden. Het blijft bij ons niet bij woorden, maar we maken deze verwachtingen ook echt waar.  

  Winnaar “Beste SEO consultant” 
  bij de Dutch Search Awards 2021.

  Winnaar “Beste SEO consultant” 
  bij de Dutch Search Awards 2022.

  ALLES? ECHT ALLE ONLINE MARKETING?

  Wij eten, leven, ademen en slapen online marketing. Dus ja, als we zeggen dat we jou helpen met alle online marketing, dan menen we dat. Wij beginnen bij jouw wensen en dan gaan we naar de tekentafel. Onze specialisten bekijken de opties die bij jouw bedrijf passen, waarna we bij jou terugkomen met een voorstel. Wij zijn jouw partner in online marketing.

  Wil je slechts een stukje van alles dat we te bieden hebben? Dat kan. Wij passen ons aan naar jouw wensen. Daarom willen we echt snappen wat jullie organisatie doet, zodat wij onze adviezen daarop aansluiten.

  WAT KOST DAT?

  Online marketing verschilt van organisatie tot organisatie en is afhankelijk van meerdere factoren. Het is een op maat gemaakte dienst. Wat het uitbesteden van online marketing voor jouw bedrijf kost, zetten we graag op een rij voor je. Vertel ons je wensen en budget, dan kijken wij naar de mogelijkheden!

  HOE WERKT DAT SAMEN MET MVH MEDIA?

  Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Besteed jij jullie online marketing uit, dan gaan wij als partners voor jullie aan de slag voor het beste resultaat. We analyseren jullie bedrijf, doelgroep en de concurrentie. Dit wordt de basis van de strategie die past bij jullie doelstellingen. Daarna gaan we aan de slag met het implementeren van de verschillende tactieken uit de strategie. We combineren SEO en SEA met jouw social media marketing waarvoor we de content creëren. Wil je Emailmarketing ook toevoegen? Geen probleem, onze specialisten gaan aan de slag. Alle acties monitoren we zodat we jouw marketingcampagnes aan kunnen passen als de situatie hierom vraagt. We gaan enkel voor het beste resultaat!

  Dat resultaat zetten we in een heldere rapportage. Zodat jij ziet en snapt wat we doen, inzicht hebt in de prestatie en voortgang van jouw marketingcampagnes. Met alle beschikbare tools en techniek is er zo veel data beschikbaar. Wij weten die op de juiste manier te interpreteren en zetten dit om naar converterende acties. 

  HIER! NEEM MIJN ONLINE MARKTING OVER

  Wil jij het beste Halen uit jouw bedrijf met online marketing? Of heb je een vraag? Bel of mail ons en maak kennis met ons team. Wij denken graag met je mee. 

  Kennisbank