Online marketing
uitbesteden.

Online zichtbaarheid in een online wereld vraagt om online marketing. Dat is een hoop online. Bedrijven en bedrijfsactiviteiten zijn in de afgelopen jaren naar de online wereld verplaatst. Om jullie doelgroep op een effectieve manier te bereiken, is het dan ook van belang om het bedrijf online op de kaart te zetten. Om dat goed te doen, niets te vergeten en een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen, heb je een partner nodig die dat voor jou doet. Zodat je met een gerust hart je online marketing uitbesteed. MvH Media is die partner in online marketing voor jou.

Jij richt je op jouw bedrijf en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf groeit. Qua zichtbaarheid, in leads en conversies.

WAAROM ZOU IK MIJN ONLINE MARKETING UITBESTEDEN?

Omdat wij de afgelopen jaren zoveel ervaring hebben verzameld, zodat jij met een gerust hart jouw online marketing aan ons kunt toevertrouwen. Niet alleen hebben we een bak ervaring, we hebben ook nog eens alle specialisaties onder één dak in huis. 

Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Heb jij iemand rondlopen die voor de online marketing zorgt? Dat is fantastisch. Heb je dat niet? Dan weten wij dat het veel werk is om er ”even” bij te doen. Maar ook al heb jij iemand rondlopen, of ben jij diegene die de online marketing verzorgt, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw online marketing op rolletjes loopt én voor het best mogelijke resultaat zorgt?

De voordelen van online marketing uitbesteden:

 • Je bespaart heel veel tijd, die je weer aan andere zaken kunt besteden.
 • Je bespaart kosten! Investeringen doe je met het oog op rendement, weet je nog?
 • Je hebt directe toegang tot experts en specialisten.
 • Wij zorgen voor de technologie en tools. Zodat jij de beste gebruikt zonder hoge kosten.
 • Optimaal resultaat, omdat wij weten wat werkt en wat niet werkt. 
 

Vraag nu een GRATIS online marketing analyse aan!

  Hoe helpen wij jou online marketing?

  Stap 1
  Uitgebreide analyse

  We trappen af met een uitgebreide analyse van de branche, doelgroep en concurrentie. Zo onderzoeken we de best mogelijke strategie en kanalen die hiervoor ingezet kunnen worden. 

  Stap 2
  Plan van aanpak

  In het plan van aanpak bepalen we de doelen waar we naar toe willen groeien, stippelen we de strategie concreet uit en bespreken we de priorisering van  het actieplan. 

  Stap 3
  Maandelijkse update

  Maandelijks bespreken we met elkaar de resultaten van de afgelopen periode en bespreken we de focus van de komende periode.

  MVH MEDIA BUNDELT ALLE KRACHTEN VOOR JOUW BESTE ONLINE MARKETING

  Ons team van specialisten is ambitieus en bestaat enkel uit vakmensen. Iedereen heeft een eigen specialisatie en ondertussen werken we heel fijn met elkaar samen. Voor ons is dat hartstikke leuk, voor jou van grote meerwaarde. Zo krijg jij van onze specialisten onverdeelde aandacht op het gebied van die specifieke expertise. Naast die aandacht voor jou, hebben zij alle aandacht voor de ontwikkelingen in de markt en op hun vakgebied. Dus alle kennis is nog eens hartstikke up-to-date. Van zoekmachine optimalisatie en email marketing tot social media marketing. Met de juiste strategie doen wij er alles aan om jouw bedrijf online te laten groeien. 

  UITBESTEDEN OF UITBESTEDEN VAN ONLINE MARKETING

  Er zit natuurlijk altijd een verschil tussen het uitbesteden en het uitbesteden. Het uitbesteden alleen geeft je natuurlijk al de voordelen van tijd- en kostenbesparing, de toegang tot de specialisatie en een optimaal resultaat. Beeld je eens in, wanneer je jouw online marketing zou uitbesteden waar alle expertises zich onder één dak bevinden. Welke extra voordelen brengt dat met zich mee? 

  Uniforme aanpak en gemak

  Je krijgt alles onder één dak, dus dat betekent voor alles eenzelfde aanpak. Dan hoef jij niet te wisselen tussen het een en het ander. Sterker nog, je hoeft je hier helemaal geen zorgen over te maken, want veel zaken overleggen wij alvast intern met elkaar. Waardoor jij alleen de hoognodige communicatie en informatie krijgt. Zien wij kansen voor jouw bedrijf? Dan overleggen we alvast de mogelijkheden voor jullie, zodat je alle informatie in één keer krijgt. Jij zocht meer uren in een dag? Hiermee zetten we vast een stap in de juiste richting. 

  Tussentijds aanpassen

  Als je bij ons begint, heb je als organisatie grote dromen en doelen. Maar het kan even duren voordat je daar eenmaal bent. Wat nu als je daar eenmaal bent? Met de online strategie die destijds perfect bij je paste. Dan wil je de strategie weer aanpassen op jouw nieuwe situatie met mogelijk nieuwe acties. Dus als jij jouw strategie en acties wil opschalen, hebben wij de juiste mensen voor jou klaarstaan. We halen onze collega’s er snel even bij tijdens een overleg. Daarna gaan we met z’n allen aan de slag voor jou. 

  Data-driven

  Data is ook wel het nieuwe goud. Bij MvH Media gaan we data-driven aan de slag. Dat betekent dat we met de meest geavanceerde systemen en tools de waardevolle informatie filteren en verwerken tot iets wat jij ook snapt. Zodat we niet alleen allemaal weten waar we over praten, maar ook een effectieve marketingstrategie ontwikkelen. En de concurrent een stap voor blijven terwijl jullie die gewenste groei realiseren. 

   

  ALLES? ECHT ALLE ONLINE MARKETING?

  Wij eten, leven, ademen en slapen online marketing. Dus ja, als we zeggen dat we jou helpen met alle online marketing, dan menen we dat. Wij beginnen bij jouw wensen en dan gaan we naar de tekentafel. Onze specialisten bekijken de opties die bij jouw bedrijf passen, waarna we bij jou terugkomen met een voorstel. Wij zijn jouw partner in online marketing.

  Wil je slechts een stukje van alles dat we te bieden hebben? Dat kan. Wij passen ons aan naar jouw wensen. Daarom willen we echt snappen wat jullie organisatie doet, zodat wij onze adviezen daarop aansluiten.

  Online marketing onderdelen

  Zoekmachine optimaliseren

  Zoekmachine adverteren

  Social Media adverteren

  Marketplaces

  Organisch beter vindbaar worden in de zoekmachines. Voor elke website en onderneming van belang!

  Betaald adverteren moeilijk? Nee! Een rendabele campagne met het maximale rendement wel. Daarom helpen we jouw organisatie graag verder.

  Laat je zien waar de doelgroep zich bevindt en retargeting via social media.

  Bereik een internationaal miljoenenpubliek met platformen zoals Amazon of bol.com

  WAT KOST DAT?

  Online marketing verschilt van organisatie tot organisatie en is afhankelijk van meerdere factoren. Het is een op maat gemaakte dienst. Wat het uitbesteden van online marketing voor jouw bedrijf kost, zetten we graag op een rij voor je. Vertel ons je wensen en budget, dan kijken wij naar de mogelijkheden!

  HOE WERKT DAT SAMEN MET MVH MEDIA?

  Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Besteed jij jullie online marketing uit, dan gaan wij als partners voor jullie aan de slag voor het beste resultaat. We analyseren jullie bedrijf, doelgroep en de concurrentie. Dit wordt de basis van de strategie die past bij jullie doelstellingen. Daarna gaan we aan de slag met het implementeren van de verschillende tactieken uit de strategie. We combineren SEO en SEA met jouw social media marketing waarvoor we de content creëren. Wil je Emailmarketing ook toevoegen? Geen probleem, onze specialisten gaan aan de slag. Alle acties monitoren we zodat we jouw marketingcampagnes aan kunnen passen als de situatie hierom vraagt. We gaan enkel voor het beste resultaat!

  Dat resultaat zetten we in een heldere rapportage. Zodat jij ziet en snapt wat we doen, inzicht hebt in de prestatie en voortgang van jouw marketingcampagnes. Met alle beschikbare tools en techniek is er zo veel data beschikbaar. Wij weten die op de juiste manier te interpreteren en zetten dit om naar converterende acties. 

  HIER! NEEM MIJN ONLINE MARKTING OVER

  Wil jij het beste Halen uit jouw bedrijf met online marketing? Of heb je een vraag? Bel of mail ons en maak kennis met ons team. Wij denken graag met je mee. 

  Kennisbank